IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Eveline Amelia Sevré [Ever]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ever
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 60
IC Posts : 3
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 20
Woonplaats : Sassgard~

Character sheet
Leeftijd: 19½ Years
Chance of Survival: Normal.
Partner: We shouldn't fall in love, because everything that falls get's broken. Except Nokias

BerichtOnderwerp: Eveline Amelia Sevré [Ever]   vr okt 11 2013, 11:09

         
Let's watch it burn

Full Name: Eveline Amelia Sevré

Name: Eveline

Nickname: Ever, Eef, Eva

Gender: Female

Date of Born: 23 November 1994

Age: 19½

Family:

  • Mother; Emma Rose Lain
  • Father; Revon Duke Sevré
  • Twinsister; Nevera Mona Sevré [Never]


Uiterlijk: Het eerste wat aan Ever opvalt is haar donkere, rode haren. Ze steken wat af tegen haar lichtere huid en haar blauwe ogen, en staan vaak wat verwilderd en snel gekamd. Ze is tenger, heeft een wat lange neus en een moedervlek op haar nek, net zoals haar tweelingzus. Voor de rest valt er weinig aan haar op.

Eigenschappen:
Good ones:

  • Hard; Door deze wereld is Ever een beetje verbitterd geraakt. Ze is afstandelijk, vertrouwd niet gauw iemand en is erg hard tegen zichzelf. Het enige wat ze probeert is om te overleven, en dit maakt haar er beter in.
  • Sincere; Oprechtheid staat bij Ever altijd op nummer twee. Ze probeert haar leven te vergemakkelijken door eerlijk en oprecht tegen zichzelf te zijn en de waarheid onder ogen te durven komen.
  • Kind; Als je haar eenmaal leert kennen en ze zich wat meer op haar gemak voelt bij je, kan ze zeker zachter overkomen. Ze neemt dan een soort verzorgende taak op zich en probeert vriendschap te sluiten, zolang je maar aardig en eerlijk tegen haar bent.

Bad ones:

  • Grumpy; Ever is niet de vrolijkste die je ooit zal kruisen op je pad. Ze is naast haar afstandelijkheid ook nog erg chagrijnig en donker en mijd zoveel mogelijk mensen.
  • Realistic; Ondanks dat Ever een goede, realistische kijk heeft op de wereld, kan haar dit vervelender maken dan ze dat al is. Ze gaat liever geen theorieën neerleggen die voor de helft niet kloppen en neemt gewoon wat ze heeft.
  • Haste; Ever blijft liever niet op een bepaalde plek voor een bepaalde lange tijd. Ze is liever on the move en reist iedere dag. Dit maakt haar ongeduldig met uitrusten en hierdoor kan ze uitgeput raken.

Verleden: Ever is de oudste van de tweeling en altijd de serieuste geweest. Terwijl Never altijd buiten aan het spelen was, zat Ever liever binnen te blokken en te studeren, want buitenspelen vond ze niets. Haar ouders lieten hun dochters het liefst gewoon hun gang gaan en bemoeide zich niet zo met de twee.
In de middelbare school was het Ever die de hoge punten haalde en Never die de verkeerde kant op ging. De twee die eerst een goede, hechte band samen hadden, groeiden steeds meer uit elkaar, en na een grote ruzie tussen Never en de rest van de familie, liep Never van huis weg, op 16-jarige leeftijd. Ever trok zich er weinig van aan, en ging ondertussen door met studeren, hopend dat Never ooit nog een keer terug zou komen.
Toen het virus uitbrak was Ever meteen weg van huis. Ze nam steeds meer afstand tussen haar familie omdat ze bang was om ze te verliezen en maakte zich meester in het boogschieten, en even later ook in het geweer.
Nu dwaalt ze vooral rond in de bossen, toch weer stiekem hopend een familielid, levend, tegen te komen, maar vooral haar zus, Never, omdat ze nog steeds het gevoel heeft dat zij nog leeft.

Gevecht: Het pluspunt van Ever is, is dat ze vanuit de verte je al kan neerschieten, maar het minpunt hiervan is, is dat ze de tijd moet nemen. Ze kan wel lukraak gaan schieten, maar dan treffen de pijlen meestal geen doel. Ze heeft dus wat tijd nodig om mensen goed te kunnen raken. Dit is met de boog wel van kortere duur dan bij haar shotgun, waar ze echt de tijd mee moet nemen.
Bij een hand-to-hand combat, gebruikt ze voornamelijk haar messen, maar deze zijn vrij bot en richten vaak alleen lichte wonden aan. Als het moet, en als ze er een heeft, gebruikt ze een bijl, dit is vooral bij zombies, dan slaat ze, ze namelijk in hun hoofd. Voor haar vuisten moet je wel heel goed uitkijken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: Eveline Amelia Sevré [Ever]   vr okt 11 2013, 11:23

Je karakterkaart is goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Eveline Amelia Sevré [Ever]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: