IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hazel Leval

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hazel
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 6
IC Posts : 1
Registratiedatum : 24-11-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Leeftijd: 21 years
Chance of Survival: 80 %
Partner: For the love that I take, I'm going to hell

BerichtOnderwerp: Hazel Leval    zo nov 24 2013, 05:24

HAZEL LEVAL
Hazel Rose Leval
twenty - one
The Living
Single
Healthy
Taylor Momsen

APPEARANCE

Hazel is een tenger meisje die vrij lenig is. Ze is ongeveer 1,68m lang. Niet heel erg lang dus. Haar lange blonde haren komen tot over haar schouder. Soms kan het wel eens zijn dat ze een wat donkere uitgroei heeft. Dit komt omdat ze haar haren eigenlijk verft. Haar kledingstijl is iets wat uitdagend, maar over het algemeen ziet ze er wel normaal verzorgd uit. Meestal zijn haar ogen omringt door donkere make up.

PERSONALITY

Little Soldier
Hazel heeft haar hele leven tussen wapens geleefd. Haar vader was een soldaat van het Amerikaanse leger. Hazel speelde al op vroege leeftijd samen met haar twee broers oorlogje. Allemaal heel onschuldig en heel schattig als je het zag gebeuren. Maar het boogschieten, dat Hazel zelf gemaakt had van takken en touw was haar eerste wapen waar ze mee leerde schieten. Ze leerde richten en stil te liggen in de bosjes. Ze schoot met stompe pijltjes haar broers neer en wist zo het oorlog spel te winnen.
Andere wapens zoals messen liggen Hazel niet zo. Ze is snel en lenig maar te bang om een gevecht te dichtbij te hebben. Daarom kiest ze liever een afstand wapen waarmee ze haar vijand tegen houd.

Considerate
Hazel is heel zorgzaam. Ze zorgt graag voor de mensen om haar heen. Ze leerde voor Zuster op een ziekenhuis afdeling en wilde later net zoals haar vader het leger in gaan om mensen te kunnen verzorgen. Hazel zorgde vooral voor haar broers die vaak in gevecht kwamen met andere mensen. Ze is een type meisje dat graag wilt dat iedereen gezond is en het naar zijn zin heeft.

Jealous
Het jaloers zijn van Hazel kan soms een beetje uit de hand lopen. Ze is namelijk snel jaloers op mensen. Ze wilt heel graag een normaal leven hebben en net zo zijn als anderen. Maar het verleden heeft haar dat niet altijd gegund. Hierdoor kan Hazel soms stomme dingen zeggen of doen. Of mensen pijn doen zonder dat ze dat echt meent.

Self-pity
Hazel kan soms een beetje last hebben van zelf medelijden. Dit komt vooral voort als ze iets graag wilt hebben. Of als er iets is waar ze jaloers op is. Ondanks dat ze dit voor zichzelf voelt kan ze ook heel goed in leven in andere mensen. Wat best vreemd is, maar omdat ze weet dat haar leven niet perfect is maar altijd erger had gekund, begrijpt ze mensen die het erger hebben dan haar.

FAMILY LEVAL

Mother
Rose Leval  (dead)

Father
Tyler Leval (dead)

Brothers
Scott Leval - twenty-six years (unknown)
Kai Leval - twenty-four years (unknown)

Nany
Julia Tylo

HISTORY
Op jonge leeftijd is Hazel haar moeder verloren. De laatste herinnering die ze van haar moeder heeft is dat ze vier jaar was en samen met haar moeder op een schommel zat. Dat is ook de enige herinnering die Hazel heeft als een foto. Voor de rest weet ze eigenlijk alleen maar dat ze samen woont met haar twee broers Scott en Kai. Haar vader was vaak maanden lang van huis omdat hij in het leger van Amerika zat. Hij vocht vaak in het buitenland en nam hij kleine souvenirs mee voor Hazel. Meestal waren het kleine olifantjes die ze spaarde. Ze had bijna van elk land wel zo'n Olifantje. Zelfs was ze nog nooit op vakantie geweest. Ze had ze allemaal gekregen van haar broers of van haar vader. Als hun vader niet thuis was werden ze verzorgd door hun Nany Julia Tylo. Hazel zag haar als haar eigen moeder, maar ze wist heel goed dat ze geen moeder had.

Op de leeftijd van vijftien - zestien kwam Hazel vaak in de problemen. Ze had nog al last van verkeerde vrienden die haar verkeerde dingen lieten doen. Zoals stiekem drugs gebruik of alcohol gebruik. Iets was in Amerika tot strengste verboden is. Maar Hazel kon het weinig schelen. Haar moeder was dood en haar vader was negen van de tien keer weg. Haar broers probeerde haar heel erg in het gareel te houden, wat voor hun bijna een dagelijkse taak werd. Ze moesten Hazel op halen van feestjes als ze weer huilend opbelde omdat een jongen het had uitgemaakt of meer wilde dan alleen maar zoenen. Ze moesten Hazel uit het ziekenhuis halen als ze weer teveel gedronken had. Of ze moesten Hazel van het politiebureau halen omdat ze weer iets gestolen had. Toch veranderde het gedrag van Hazel toen ze ouder werd. Ze werd meer volwassen toen ze achttien werd. Ze begreep in eens dat het leven wat ze aan het leiden was geen goed leven was en geen toekomst bad. Ze liet haar vrienden achter zich en besloot in een ziekenhuis te gaan werken om daar opgeleid te kunnen worden als zuster. Zo zou ze haar leven door gaan door mensen te helpen.

Alles ging goed met Hazel totdat de zombies uitbraken. Ze hadden haar huis binnen gedrongen en haar vader gebeten. Ze moest kiezen of ze ook gebeten zou worden of haar vader zou neer schieten. Op het laatste moment besloot ze om te schieten en het huis te ontvluchten. Ze heeft dagen lang ergens onder gedoken gezeten omdat ze bang was dat de monsters haar zouden vinden. Ze probeerde met haar mobiel haar broers te bellen die niet thuis waren. Maar ze kreeg geen contact, uiteindelijk viel haar mobiel uit en was ze alleen. Tot nu toe is ze nog niet niemand tegen gekomen dan alleen maar zombies.
Michelle
18 years
Hi!!

©


Laatst aangepast door Hazel op zo nov 24 2013, 07:46; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: Hazel Leval    zo nov 24 2013, 07:34

Hey daar, je hebt een mooi karakterkaartje in elkaar gezet, maar er zijn wel wat aandachtspunten die je moet aanpassen voor ik je kan goedkeuren:

- Ik zie nergens een beschrijving van haar uiterlijk staan. We weten allemaal wel hoe Taylor Momsen eruit zien, maar een beschrijving van haar uiterlijk is vooral handig om te weten hoe ze zich dagelijks kleedt en wat ze met haar uiterlijk doet en zo.
- Er zitten een paar spellingsfouten in je kaart. Normaal zijn we er redelijk soepel over, maar niet wanneer fouten hinderlijk worden, zoals ''unknow'' wat ''unknown'' moet zijn of ''in eens'' wat ''ineens'' moet zijn. Probeer zoveel mogelijk fouten uit je karakterkaart te filteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazel
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 6
IC Posts : 1
Registratiedatum : 24-11-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Leeftijd: 21 years
Chance of Survival: 80 %
Partner: For the love that I take, I'm going to hell

BerichtOnderwerp: Re: Hazel Leval    zo nov 24 2013, 07:47

aangepast c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: Hazel Leval    zo nov 24 2013, 08:00

Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hazel Leval    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hazel Leval
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: