IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Traffy

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luthica
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 42
IC Posts : 13
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 16
Chance of Survival: That is for you to rate if your alive.
Partner: The head never rules the heart. But just becomes a partner in crime.

BerichtOnderwerp: Traffy   do nov 28 2013, 10:01

Theme: https://www.youtube.com/watch?v=l4Gn-pHU0pY
Voice: https://youtu.be/dnrCA7AEN2s?t=4m29s
Faceclaim: Trafalgar Law – One Piece. (Cosplay Version )

Algemeen:
Naam: Law Trafalgar
Nicknames: Traffy, Sergeon of Death.
Leeftijd: 21 (6 – oktober)
Geboorteplaats:  Macalonië
Allergie:  Mensen die teveel zeuren.
Bloed type: B+
Talen: Engels, Nederlands, Japans.

Uiterlijk:
Ogen: Donkerbruin / Zwart
Haar: Zwart
Lichaams bouw: Niet mager, niet gespierd. Normaal met lichte spieren massa zichtbaar
Lengte: 1.80 M
Gewicht: 67 KG
Kleding:  Hij heeft een zwarte jas met een geel symbool op de zijkant van zn arm. Verder draagt hij een blauwe broek met zwarte stippen, een geel met zwarte sweater shirt waar ook hetzelfde symbool op staat. Zijn mouwen zijn altijd tot 2/3 van zijn arm opgestookt.
Het symbool staat voor een virus smily achtig iets.
Tatoo: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130809032321/onepiece/images/d/d6/SBS71_3_Law_Tattoos.png

Karakter:
Law is een uiterste relaxte karakter, hij is bijna altijd kalm en glimlacht vaak. Hij glimlacht minder vaak als hij geschokt is, dingen uitlegt, diep in gedachte of beschaamd is. Hij observeert graag eerst voordat hij handelt. Hij is gemakkelijk meegaand en zal ook niet zo snel conclusies trekken over een persoon. Echter wil je hem niet tegen je hebben. Hij kan uitdagingen makkelijk uit de weg gaan en zal ook wel eens wat willen gokken. Hij is gemanierd en zal zelf niet snel met de eer willen strijken.
Doordat hij soms te relaxed is denkt hij soms wat te licht over een situatie, onderschat het daardoor volledig. Als hij boos is, is het net een stier dat naar een rode vlag zoekt..

Skills (gevechten):
Medical expertise:
Law heeft de bijnaam “Surgeon of Death” gekregen door zijn medische achtergrond. Hij heeft lang moeten oefenen, leren en toetsen. Maar is nu een van de beste in zijn land. Verder heeft hij talloze mensen op het randje van de dood weten te redden. Toch is zijn medische kennis niet alleen bij mensen, ook dieren kan hij zonder een moeite helpen. Hij maakt veel gebruik van medische planten en andere kruiden bij het genezen van mensen of dieren.
Deze medicijnen zijn vaak al verder ontwikkeld dan de economie ermee stond.

Swordmaster:
Law maakt gebruik van een Nodachi. ( noo-da-shi uitgesproken. ) Dit is een lang zwaard dat sterk is op dezelfde tijd, het heeft een kleine bolling erin. Hij is een expert op het gebied van gebruiken van een zwaard. Echter, doordat dit zwaard zo groot is kan hij niet zo snel ermee reageren dan met een kleiner zwaard. Hij draagt deze zwaard anders dan andere. Hij houd deze vaak over zijn schouder en draagt het altijd met hem mee doordat dit zwaard ongeveer even groot is als hijzelf.

Tactical thinker:
Verder kan hij, als hij je compleet door heeft met jouw tactieken, grotendeels voorspellen. Dit kan een groot pluspunt zijn als hij jouw tegen heeft, voor hem is het dan een pluspunt, maar hij raakt er laks van en zal minder op zijn verdediging staan.
Basics:
Hij lijkt er niet op, maar atletisch is hij wel, hij kan gemakkelijk een boompje beklimmen en daarbij een paar goeie rake klappen slaan.

Familie:

Vader: Dronk lap in de schulden.
“ Ik weet niet hoe mijn moeder het ooit met hem uithoud… Ik leef nu met hem samen maar dit is wel erg… Elke dag komt hij haast verder in de schulden door het vele gokken van hem. Ook komt hij altijd dronken over, hij is geen gezellige dronkzuip kan ik je zeggen. “

Moeder: Tweede kamers-lid.
“Ze is oud… versleten en saggerijnig als het maar kan. Vaak zeurt ze zodra ze thuis is over de politiek van het land, verder word er niet zo veel aandacht aan ons gegeven, ze komt thuis, eet wat, drinkt wat, praat of eerder klaagt over politiek en dan is het wel weer goed. “

Zus(je): Kassa-hoofd.
“Mijn zus is ondertussen 26 en werkt nog steeds achter dat bliepding… Het irriteert je mateloos als je daarachter moet zitten…Dat zou ik dan vinden. Ook al woont ze niet meer bij mij in de buurt het maakt niet uit, ze is en blijft mijn kleine zus. Ze is toch in lengte kleiner. “


Geschiedenis[short]:

Als een baby deed Law relatief gezien weinig. Ook al vonden vele mensen het raar dat Law al donkere riemen onder zijn ogen had. Eerst dachten ze dat het een oorzaak was van een ziekte maar hierop konden ze niks vinden. Hij huilde weinig en zat ook snel op schema met alle dingen die ze als baby te leren kregen.  Toen  law kon kruipen was het al snel zoeken naar deze jongen, want stil zitten kon hij niet.
De jaren gingen verder en al snel speelde hij vrolijk met blokjes en andere dingen. Hij leerde snel en nam het vaak mee als in een spelenderwijs te leren. Hij was wat hoger met zijn IQ dan zijn zus was. Hij had binnen ene paar tellen al door hoe de blokken werkte, wat de lampjes deden, enz.  Communicatie ging al slecht, hij sprak wel maar enkel als je wat aan hem vroeg. Hij groeide op met deze slechte sociale contacten. Zelfs toen hij 7 werd bleef hij weinig zeggen. Verlegen, liep hij altijd met zijn fluffy hoedje en een ijsberen knuffel. Law was sinds klein af aan al gek op fluffy en schattige dingen, vaak kwamen de ouders er dan ook niet mee weg als Law wat schattigs zag. Hij had het niet altijd even leuk met zijn oudere zus doordat deze toch al meer eind kind fase zat begin tiener. Ook hun communicatie raakte apart met gevolg tot redelijk dagelijkse ruzies. Ook op school had hij weinig contacten doordat hij steeds met dingen aan het sjouwen was. Eenmaal in de basis school had hij hier een stuk minder last van. Althans… tot de 6e groep. Daar kwam hij van het probleem af en ging alleen verder met zijn muts. Hij kreeg een paar mensen te kennen, werd bevriend met hun en langzaam bloeide Law toch op.
Op zijn 10e levensjaar scheidde zijn ouders, ze hadden teveel ruzie en hielden simpelweg niet meer van elkaar. De kinderen werden daarnaast nog verdeeld onder de ouders en zijn oudere zus kwam bij de moeder. Law kwam al snel bij zijn vader die naarmate de tijd vorderede, ook nog eens snel achteruit ging.  Het leven met zijn vader werd niet makkelijk, zijn vader was werkend bij een bedrijf waar je vroeg, laat en nachtdiensten kon krijgen en vaak had zijn ouwe heer laat of nacht. Dus nooit was hij echt aanspreekbaar voor Law. Hij kreeg sneller ruzie in zijn klas, was veel aan het vechten en andere ouders veroordeelde hem. Toen de vader pas genoeg had van het werk wat hij deed, de tijden en de ruzie met andere ouders besloot hij te verhuizen naar een ander gebied. Weg van Japan, weg van alle heisa.
Hij leefde nu al een tijd in macalonië. Dit was een rustige plaats waar Law nu aan het opgroeien was. Nu was hij een van de meest met rust gelaten personen in zijn klas. Hij droeg nog steeds de muts die hij vanaf kleins af aan al had. Hij was een stuk rustiger en wist vaak zere punten te benadrukken. Ook wist hij al heel veel over de stof waar ze het over hadden.
Law kwam in een wat zwaardere leeftijds periode doordat zijn vader al snel aan de alcohol kwam. Law begon ook steeds meer tatoeages te nemen en werd daar al snel een vaste klant van de zaak. Ene keer zijn schouder, dan zijn borstkas, rug, handen, vingers… zelfs zijn armen kwamen onder. Maar daar bleef het wel verder bij. Ook al zou de verleiding nog zo groot worden… hij zou het niet meer doen, hij vond het goed zo.
Zijn studie ging in deze periode minder goed en kwam ook tegen het randje aan. Leraren begrepen het niet en zijn vader werd erbij gehaald. Hij kreeg flink van zijn vader ervan langs en zag ook langzamerhand de mensen rondom hem in ziekenhuizen vallen. Hij wilde dit voorkomen, al helemaal toen hij had gehoord dat kleine kinderen aan een drugs zaten. Deze drugs zou de kinderen hun dood worden. Hij wilde daar iets tegen doen, iets voor ze kunnen te betekenen. En zo besloot hij zijn leven te beteren.
Hij had zijn school nu afgemaakt en stond al klaar om dingen te gaan doen. Hij was een van de jongste chirurgen ter wereld en deed het goed. Natuurlijk had hij enkele mensen verloren, maar dat raakte hem al niet meer. Hij ging verder met studeren, verder studeren dan de overheid deed, dan de wereld deed. Hij begon via planten structuur dingen te ontcijferen. Hij kreeg betere medicijnen en meer klanten, zo verloor hij ook een hele hoop minder mensen.
Naast deze dokters werk, had hij allang lessen genomen in zwaard vechten en maakte zo zijn eigen stijl. Deze had hij na ruim tien jaar trainen gemeesterd. Hij deed geen enkele moeite meer maar schrok misschien mensen wel af met hoe ze hem nu zagen, met zijn grote Nodachi. Bij het horen van een uitbraak werd hij ook geroepen om mensen te helpen, na dichtbij te hebben gezien trok hij zich terug, hij had geroep gekregen dat er mensen lagen dood te gaan. Maar Law wist beter, dit waren geen mensen meer, hun huid zag er niet meer uit en ze bewogen ook wat anders. Hij stapte in een helikopter dat naar een quarantaine moest gaan. Met wat hij vanuit de lucht zag, had hij het wel goed… Het waren al geen mensen meer.
Na een crash met de helikopter loopt hij rond op de gebieden. Zoek naar een weg om deze zombies terug te keren naar mensen, een hopeloze maar leuke bezigheid al vond Law het zelf.


Laatst aangepast door Traffy op za nov 30 2013, 06:02; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
Sergeant
Sergeant
avatar

Aantal berichten : 496
IC Posts : 39
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dordrecht

Character sheet
Leeftijd: 19
Chance of Survival: Getting higher everyday. :)
Partner: Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year to save me from tears, I'll give it to someone special.

BerichtOnderwerp: Re: Traffy   vr nov 29 2013, 11:53

Hoi hoi! Welkom op onze RPG! Very Happy

Ik vind je karakterkaart op zich wel goed, maar toch heb ik wel een paar opmerkingen. Probeer een beetje op de fouten in je spelling te letten. Dat is natuurlijk niet heel erg, maar sommige mensen vinden het vervelend tijdens het posten. Bijvoorbeeld 'tal loze' moet 'talloze' zijn, 'Tweede Kamers Lid' moet 'Tweede Kamer-lid' zijn en meer van dat soort foutjes. Een tip: als je aan het schrijven bent, lees dan hardop wat je hebt geschreven. Dan hoor je of een zin lekker loopt. Wink

Ik vind het ook een beetje robotachtig doordat je zijn verleden nogal in blokjes hebt verdeeld. Dat is natuurlijk geen reden om je af te keuren, maar meer een persoonlijke kwestie. Smile

Dus voor nu: kijk eventjes naar de spellingfoutjes en de opbouw van sommige zinnen, dan ben je goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luthica
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 42
IC Posts : 13
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 16
Chance of Survival: That is for you to rate if your alive.
Partner: The head never rules the heart. But just becomes a partner in crime.

BerichtOnderwerp: Re: Traffy   vr nov 29 2013, 22:23

Okay, zal dan alles na moeten lopen aangezien Word het dan niet heeft aangegeven, zal dan later de update neerzetten. Tnx alvast!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luthica
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 42
IC Posts : 13
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 16
Chance of Survival: That is for you to rate if your alive.
Partner: The head never rules the heart. But just becomes a partner in crime.

BerichtOnderwerp: Re: Traffy   za nov 30 2013, 06:03

Dubbelpost I know~~

Edit uitgevoerd. Deze beter? Mijn word geeft niks meer aan =3=
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
Sergeant
Sergeant
avatar

Aantal berichten : 496
IC Posts : 39
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dordrecht

Character sheet
Leeftijd: 19
Chance of Survival: Getting higher everyday. :)
Partner: Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year to save me from tears, I'll give it to someone special.

BerichtOnderwerp: Re: Traffy   zo dec 01 2013, 08:56

Ik vind het er op zich wel beter uitzien. c: Probeer er een beetje met posten op te letten, dat het tot een minimaal beperkt blijft! Niemand verwacht dat je perfect kan schrijven, en iedereen maakt foutjes, maar probeer er zo goed mogelijk je best op te doen. <3 Dan blijft het voor jezelf, maar ook voor anderen leuk.

Voor nu is hij: Goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Traffy   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Traffy
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: