IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Xena Smith

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Xena
New
New
avatar

Aantal berichten : 3
IC Posts : 0
Registratiedatum : 17-05-14

Character sheet
Leeftijd: 20 years
Chance of Survival: Survival
Partner: Not yet, but i dont love Zombie‘s!

BerichtOnderwerp: Xena Smith   za mei 17 2014, 09:38

Naam: Xena Smith
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20
Familie, Vrienden, e.a.:
Vader ~ Simon Smith, Moeder ~ Maria Smiths
Enigste vriend ~ een geheim project waar haar vader aan gewerkt had voor de zombieplaag (Slice)
Uiterlijk: Xena heeft spierwit haar, is slank van bouw maar sterker dan ze eruit ziet. Heeft een oker geel shirtje aan met een bruine jack. Kort broekje, maar terbescherming draagt ze een soort van cowboy broek over haar anders blote benen. Lange zwarte kousen en roetsbruine laarzen met ijzeren plaatjes op de neuzen van haar laarzen versterkt. Haar vaders polszweetband en wat armbandjes die ze van haar moeder georfen had.
Eigenschappen: (Gelieve 3 goede en 3 slechte eigenschappen)
Goede: Oplettend, creatief, snel van geest, lenig en soepel.

Slechte: Gauw verveelt, kan niet tegen kritiek en soms veel te nieuwschierig...

Verleden:
Xena‘s vader werkte als uitvinder voor het leger. Hij werkte al voor Xena geboren was aan een vervoersmiddel dat geen olie, benzine, elektriciteit of gas nodig had om zich voort te bewegen. Het was gevaarlijk en alle eerdere pogingen waren mislukt. Maar toen Xena geboren werd was het gelukt om een motor te bouwen die energie haalde uit water. Dit hielt haar vader nog geheim met een paar andere uit het leger onder project Water Horse. Op haar vijfde jaar sleutelde Xena al mee met haar vader en ontwikkelde zo een paard die op water liep. Dit robotpaard kreeg een stem, maar ook werd hij zo te instaleerd om zijn ruiter ten alle tijden te beschermen. Xena raakte al snel verslaafd aan de techniek en knutselde zo haar eigen robot's en wapens in elkaar. Wel ging haar vader het meeste met de eer strijken al vond Xena dat niet zo erg. Haar vader Simon vond haar een natuurtalent en betrok haar graag in zijn werk. Haar moeder was in een auto ongeluk gestorven toen ze 10 jaar oud was dus kon Simon zo gemakkelijker op zijn dochter passen. Toen de nano robotjes meer in kwamen ontwikkelde zowel Simon als Xena een huid voor project Water Horse of zoals Xena hem graag noemde Slice. Simon vond dat zijn dochter ook aan een sport moest doen of liever twee en stuurde haar naar paardrijles en naar karaté. Ze werd in beide sporten heel goed, maar meer dan wedstrijdspringen had ze niet gedaan. Xena raakte steeds meer bevriend met de robot (die door meegenomen chips die van het leger af kwamen) die een mechanisch brein had gekregen en zo dus ook een kunstmatige intelligentie had. Haar vader vond het niet erg, want je kon Slice niet upgraden. Hij nam alle stof die je hem leerde allemaal in zich op en onthield dat dan. Slice vond het ook fijn om een menselijke vriend te hebben, want alleen in de keldergarase van de familie Smith te staan vond hij maar ook niets. Toen de uitbraak van de zombie plaag kwam wilde Simon zijn dochter weg uit het huis hebben. Ze moest naar een veiligere plek! Met de huid van nanorobotjes over zijn robot uiterlijk zag Slice er dood gewoon uit als een gewone normaal paard. De nanotjes hadden ook een soort heling in geprogameerd, maar dat was pas als de weg gescheurde nano's weer op hun plek geduwt waren. Xena wilde haar vader niet achterlaten, maar hij had haar rugzak al gepakt met een flink aandeel aan voedsel en droge kleding en regen kleding. Mocht ze die nodig hebben natuurlijk. Xena nam haar zelf uitgevonden wapen mee die haar vader te bruut had gevonden. De hulzen droeg ze op haar heupen en benen. Xena stapte in het zadel en keek haar vader nog even aan. Hij knikte bemoedigend en ze vertrok...

Gevecht: (Wat zijn de plus en minpunten van jouw chara in een gevecht?)
Xena kan hoge sprongen aan wanneer Slice die inzet door dat ze een goede ruiter was op het paard.
Haar bruine band is het bewijs dat ze in de zaal goed is in een gevecht, maar door de regel dat ze nooit Karate buiten de dojon mocht gebruiken heeft ze die ook niet. Wel kan ze heel goed met haar zelf gemaakte kettingzaag/ shotgun overweg. Zowel op lange afstand als op korte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Xena Smith
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten-
Ga naar: