IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [ G R I M ]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: [ G R I M ]   za okt 12 2013, 10:36There's fear in your heart,
But you can't let it out

Naam: Grim [ niet zijn echte naam, die is onbekend ]
Leeftijd: 26 [ 11-01-1987]
Geslacht: Mannelijk
Familie, vrienden, e.a.:
Aron Gramble
Na de uitbraak van het zombievirus vond hij Aron in het bos. Hij had eerst gedacht dat hij een zombie was en had hem bijna neergeschoten, maar Aron wist zelfzelf gelukkig nog te redden. Ze besloten samen verder op pad te gaan, ook al was Grim meer een loner op dat moment. Ze bouwden een klein hutje in het bos en gingen daar wonen, wat ze later verder verbouwden tot de Safe Haven van nu ontstond. Grim kan de charmes van zijn partner soms niet begrijpen, snapt ook niet waarom hij het probeert bij elk levend persoon die hij tegenkomt. Grim vindt de situatie net iets te kritiek voor een relatie.

UITERLIJK
Ondanks dat Grim zich meer richt op het doden van zombies in plaats van zijn uiterlijk, is hij toch wel aantrekkelijk. Hij heeft een hoekig gezicht met een sterke kaaklijn, waar de blauwste ogen die je ooit zal zien in rusten. Hij heeft een ietwat doordringende blik, alsof zijn ogen recht door je schedel kunnen kijken. Over die ogen valt meestal een stel bruine krullen. Zijn bruine haar zit meestal zo dat het nog steeds warrig is, maar het wel lijkt alsof er tien minuten werk in is gestoken. Niet dat hij dat ook daadwerkelijk doet. 's Ochtends haalt hij er een keer een natte hand doorheen en het is klaar. Hij heeft lichte gezichtsbeharing, maar het ziet er niet armzalig uit. Het past juist bij hem.
Qua lichaamsbouw is hij gemiddeld. Hij heeft spieren en die zie je ook wel duidelijk, maar het is niet alsof hij een strakke sixpack-buik heeft. Zijn kracht zit hem vooral in de benen, armen en rug.  Vanzelfsprekend zijn deze gebieden ook het meest in vorm. Qua kleding draagt hij zowat alles wat hij kan vinden, ook al heeft hij een soort voorkeur voor geruite overhemden.

INNERLIJK
[ Beschermend ] Grim laat mensen maar moeilijk binnen, maar als hij mensen eenmaal binnenlaat, is hij erg beschermend. Hij is dan toegewijd aan het idee dat hij mensen moet beschermen, dat hij alles moet doen om te voorkomen dat zijn dierbaren het zombievirus in zich krijgen. Dat is dan ook één van zijn grootste angsten: dat hij dierbaren verliest aan het zombievirus.
[ Eerlijk ] Om de feiten draaien doet Grim niet. Hij is niet compleet eerlijk over zijn eigen gevoelens, maar hij is wel erg eerlijk en direct wanneer het om zijn mening gaat, wanneer hem iets niet bevalt. Hij is erg direct tegen mensen en zegt vaak gelijk wat er verkeerd is. Hij kan ze daarmee pijn doen, maar hij kan er niets aan doen. Alles floept er bij hem zo’n beetje uit, zonder dat hij erbij nadenkt.
[ Doelgericht ] Als Grim een doel voor ogen heeft, wijkt hij er ook niet meer van af. Hij richt zich op het doel en hij stopt niet voordat hij dat doel bereikt. Opgeven zit er bij hem niet in en dat doet hij vaak niet, omdat het gewoon slecht voelt wanneer hij dat doet en dan voelt hij zich een mislukkeling.

[ Introvert ] Grim heeft verschillende schilden in zijn geest, maar één van de belangrijkste is toch wel het schild dat zijn gevoelens binnenhoudt. Hij houdt er niet van om zijn emoties te tonen en houdt er nog minder van om te praten over wat hem dwars zit. Hij is niet heel erg expressief wat gevoelens betreft. Hij kan lachen, hij kan kwaad worden, maar dan nog toont hij niet wat er diep binnenin hem gebeurd, want daar speelt toch wel iets, iets waar hij het niet over wilt hebben. Daarom kiest hij ervoor om introvert te blijven en zijn geest af te sluiten. Ergens vind hij dat ook veiliger.
[ Meedogenloos ] Éen van zijn hardste kenmerken. Grim lijkt erg vriendelijk, maar op sommige momenten kan hij erg meedogenloos zijn. Hij is niet genadig tegenover zombies en vermoordt ze allemaal, ook al is een zombie in feite niet van plan om aan te vallen. Ook schiet hij gebeten mensen zo dood, zonder te twijfelen.
[ Onafhankelijk ] Grim heeft een ontzettende drang om hulp af te wijzen. Altijd. Er is geen moment waarop hij toegeeft dat hij eigenlijk wel wat hulp kan gebruiken. Hij wilt het gewoon niet en denkt dat hij zichzelf wel kan redden, terwijl ook hij wel eens een handje hulp kan gebruiken. Dit heeft ook weer te maken met zijn introverte karakter.

VERLEDEN
HURRRR AAN HET BEWERKEN

Op zijn 26e, toen hij op weg was naar een nieuwe moordzaak, brak de epidemie uit. Hij was net uit de file tot een horde zombies aan kwam rennen om de mensen in de auto’s te verslinden. Hij wist niet wat er gebeurde, maar wist dat het foute boel was. Hij reed door een horde zombies heen, maar er waren meer zombies dan hij gedacht had en zijn auto kantelde zo van de weg af, een heuvel af. De auto ging een paar keer over de kop, verloor wat ruiten en deuren en stopte uiteindelijk met een knal tegen een dikke boom.

Hij had ontzettend veel geluk gehad. De auto had veel schade opgelopen en hij had dood kunnen zijn, maar hij leefde alsnog. Hij had een paar fikse klappen opgevangen; zijn hoofd bloedde, zijn arm was gekneusd en zijn ribben waren ook in slechte toestand, maar hij had het overleefd. Met veel moeite wist hij zich vanonder de auto weg te graven, maar toen hij eenmaal het licht van de buitenwereld weer zag, wist hij... niets meer. Helemaal niets. Hij wist niet waar hij was, wat er was gebeurd, waarom hij hier was en nog erger: hij wist niet meer wie hij was. Hij wist zijn naam niet meer, hij wist niet of hij dierbaren had, hij wist niet eens meer of hij nou een rechercheur was of niet. Het enige wat hij wist, was dat hij weg moest, want een dode kwam al aanlopen en hij vermoedde al niets goeds bij het zien van die persoon. Hij pakte zijn geweer en knalde degene dood.
Vlak daarna verzorgde hij zichzelf met de EHBO-kit uit zijn auto en pakte hij alle spullen die hij kon vinden en die nuttig zouden zijn. Hij liep weg van de plek, nog wel duizelig en in slechte staat, maar hij bleef stug volhouden. Hij moest een veilige plek vinden. En die vond hij uiteindelijk. Hij kwam in het bos een jongen tegen. Hij had hem uit angst bijna neergeschoten, tot de jongen duidelijk maakte dat hij geen dode was. De jongen heette Aron en was blijkbaar ook in het bos gestrand. De rechercheur had bijna willen weglopen, maar Aron had al duidelijke plannen voor zichzelf en wou hem erin betrekken. Het duurde lang, immers was de agent erg koppig, maar uiteindelijk wist Aron hem over te halen en gingen ze samen op pad om een veilige plek te vinden.
Helaas vonden ze die nooit, dus besloten ze er één te bouwen. Tijdens het bouwen bleek Aron zich te realiseren dat hij nooit achter zijn naam was gekomen, dus vroeg hij het. De agent was echter nogal kribbig door de hoofdpijn van de wond en gromde iets onverstaanbaars, waar Aron ‘Grim’ van maakte. De agent had Aron nogal vreemd aangekeken, maar omdat hij toch geen naam had en hij die waarschijnlijk in lange tijd niet zou herrineren, besloot hij met die naam mee te gaan. Vanaf dat moment werd hij Grim.

GEVECHT
In een gevecht is Grim een sterke tegenstander. Met zijn politietraining is hij meer dan in vorm en is hij ook getraind in zowel schieten als zichzelf verdedigen. Hij is professioneel met vuurwapens, sinds hij in zijn verleden elke week naar de schietbaan ging. Hij is in close combat minder goed, maar hij vecht vaker in close combat, omdat hij zijn munitie niet wilt verspillen. Daarbij is hij goed genoeg om een paar zombiehoofden door midden te splijten, dus waarom niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ G R I M ]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Chief-
Ga naar: