IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Morten Rosenquist

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Morten
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 79
IC Posts : 4
Registratiedatum : 12-10-13

Character sheet
Leeftijd: 17
Chance of Survival: High enough
Partner: All my sour-sweet days I will lament and love

BerichtOnderwerp: Morten Rosenquist   za okt 12 2013, 11:23

Morten Rosenquist
General
FULL NAME Morten Rosenquist
GENDER Male
AGE 17
BIRTHDATE 10 september 1996
FAMILY Alexander Rosenquist (vader)
Ellinor Rosenquist (moeder)
Finley Rosenquist (broer)

APPEARANCE Morten is voor zijn leeftijd en afkomst nogal opvallend lang. Hij is zo’n 1.86 m en weegt daarbij iets in de 70 kg. Zijn postuur is niet echt bijzonder, hij is niet heel breed gebouwd, zijn torso is enkel licht gespierd. Morten’s benen daarentegen zijn wel goed gespierd door het velen rennen en door het feit dat hij sprinten als sport beoefende voor de epidemie. Verder heeft hij donkerbruine ogen, paars/grijzig getint haar en een bleke porseleinen huid.

IN COMBAT Wat misschien een probleem is, is het feit dat Morten totaal niet met een vuurwapen om kan gaan. Hij heeft nog nooit een vuurwapen vastgehouden, dus laat staan dat hij goed kan richten of überhaupt weet hoe hij ervoor kan zorgen dat het kan schieten. De enige wapens die hij met zich meedraagt zijn twee Sai’s en een paar werpmessen. Eigenlijk bevecht hij de zombies nooit, hij gebruikt altijd zijn behendigheid en snelheid om te ontsnappen. Hij weet dat hij eigenlijk de zombies moet doden, maar op de een of andere manier wil hij het liefst zo ver mogelijk uit de buurt blijven van de zombies en dat doet hij door te vluchten en als het nodig is te verstoppen. Zelden gebruikt hij zijn wapens, tenzij de zombies echt te dicht bij komen.
Personality
+ SMART Het velen rondzwerven op straat heeft Morten veel goed gedaan, maar ook steeds de nieuwe omgevingen waaraan hij zich moest aanpassen. Hij heeft veel kennis opgedaan over hoe hij de weg terug moest vinden naar zijn huis toe of plekken  waar hij graag rondhing. Van zichzelf is Morten eigenlijk ook al intelligent. Spelletjes wint hij altijd en dan met vals spelen, de meeste mensen kan hij om de tuin leiden, omdat hij ze meestal doorziet. Maar waar hij zijn kennis het meest voor gebruikt in deze barre tijden is voor het bedenken van plannen en oplossingen.
+ INDEPENDENT Morten’s ouders waren altijd op werk en hadden eigenlijk amper tijd voor Morten en Finley. De jongens moesten doordeweeks het vaak zelf zien te redden. Koken, boodschappen doen, huishouden en natuurlijk huiswerk. Hierdoor is Morten wel snel onafhankelijk geworden. Hij weet zich wel makkelijk te redden in de buitenwereld. Daarbij hoeft hij geen hulp te hebben van een volwassene. Hulp vragen van anderen doet hij daarom ook niet snel.
+ RESERVED Morten zal niet snel zijn mening laten horen. Het is daarom niet makkelijk om te peilen wat hij denkt of hij zich voelt. Met emoties gaat hij zeer beheerst om, hij zal zelden tot nooit zomaar een woedeaanval of een huilbui of iets dergelijks krijgen. Dit komt mede ook door het feit dat hij ook al verwacht je het niet, een beetje verlegen is tegenover vreemden.
- SLY Hij is slim, moeilijk te peilen en weet zich makkelijk in zijn eentje te redden. Dat maakt hem een niet echt een betrouwbaar persoon. Morten is ook simpelweg niet te vertrouwen, hij kan bedrieglijk zijn met zijn plannen. Bovendien werkt hij graag alleen en zal als hij je niet mag maar al te graag gebruiken om alles wat soepeler te laten lopen.
- SUSPICIOUS Mensen vertrouwen is niet een van zijn sterke kanten. Hij is altijd achterdochtig, omdat hij zichzelf kennende ook niet te vertrouwen is. Hij wil niet zoals anderen die voor zijn val vallen, iemand blindelings vertrouwen om vervolgens teleurgesteld te worden.
- GREEDY Zelfs in deze tijden is hij gretig. Wanneer hij iets vind, wil hij zoveel mogelijk voor zichzelf houden. Maakt niet uit om wat het gaat. Vooral als hij het zelf gevonden heeft dan eist hij het liefst alles op.
History
Oorspronkelijk komt Morten uit Zuid-Korea, zijn biologische ouders hebben hem echter ter adoptie afgestaan en hij werd met liefde opgenomen in de Rosenquist familie. Morten kreeg een nieuwe oudere broer Finley, waarmee hij gelijk een band kreeg. Naarmate de jongens ouder werden, gingen de ouders meer en meer werken tot een punt waarbij ze amper thuis waren. Enkel in het weekend en nog hadden ze dan hun handen vol met andere dingen. Ze moesten ook vaak verhuizen vanwege het werk van hun ouders. Echt goede vrienden kon Morten dus nooit maken, niet dat hij het erg vond, hij had aan het gezelschap van zijn broer genoeg en alleen zijn vond hij geen probleem. Morten hing na school altijd op straat, hij klom het liefst op daken en verkende de straten. En beoefende zijn geliefde sport uit: sprinten. Dit ging jaren goed en Morten groeide gewoon op als een gezonde normale puber. Ondertussen was de familie alweer verhuisd naar Fresno. Net op het moment dat de familie zich begon te settelen kwam het bericht door over de zombie apocalypse. Morten’s ouders twijfelde voor geen moment en besloten weer weg te gaan. Ze waren er onderhand gewend aan en wisten snel een andere plek te vinden om te verblijven. Er was overal paniek en de weg die uit de stad leidde, stond vol met auto’s en het was een grote chaos. Ook al waren ze veel later vertrokken dan de andere mensen van Fresno. Op een gegeven moment kwam er maar geen beweging, het duurde niet lang voordat ze erachter kwam wat de oponthoud veroorzaakte. Een hoorde van walkers was over de snelweg gaan zwerven. Mensen vluchtte en renden voor hun leven de bossen in. De Rosenquist’s deden hetzelfde, maar door de menigte aan mensen raakte Morten zijn ouders en Finley kwijt. Hij zag de horde naderen en klom zo snel mogelijk op een hoge caravan. Doodsbang wachtte hij tot de horde voorbij was. De horde ging niet en deed zich tegoed aan de mensen die niet weg konden komen. De zombies waren afgeleid dus Morten besloot terug naar Fresno te gaan in de hoop dat zijn familie dat ook zou doen.

i'm totally open to any sort of plot really, whether it's a drunken night at a winning after party or something else!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: Morten Rosenquist   za okt 12 2013, 12:12

Je karakterkaart is goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Morten Rosenquist
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: