IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Jeremy Lee

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jeremy
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 154
IC Posts : 6
Registratiedatum : 12-10-13
Leeftijd : 25

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Chance of Survival: Fair
Partner: You ran into the night and can't be found.

BerichtOnderwerp: Jeremy Lee   zo okt 13 2013, 00:49
WHY CAN'T THE MOON STAY FULL FOREVER

Identiteit
Engelse naam: Jeremy
Koreaanse naam: Hara
Achternaam: Lee
Bijnaam: Jer, Jerry, Jam, Jammy,
Leeftijd: 17 jaar, 3 maanden en +/- 8 dagen
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 28-6-1995
Geboorteplaats: Seoul, Zuid Korea
Geaardheid: Biseksueel

Signalement
Lengte: 1.75 m
Gewicht: 58 kg
Postuur: Slank, niet echt slungelig maar wel vrij mager. Weinig bespiering
Haarkleur: Bruin, Rood, Blauw, Blond, Oranje alle kleuren geverfd, zijn echte kleur is Zwart.
Oogkleur: Donkerbruin
Piercings/Tattoos: Oorbellen, Twee tattoo’s eentje die over zijn borst loopt. Van zijn linker sleutelbeen tot aan zijn rechtersleutelbeen. De ander is opde achterkant van zijn nek, bij de haarlijn eentje die je bijna niet ziet. Het zijn beiden abstracte figuren (zwart)
Littekens: Op de zijkant van zijn lichaam, een niet rechte lijn, de huid is nog steeds lichter met een donkerder randje, hij heeft het litteken gekregen toen zijn jongere zus een zombie werd. Hij wilde het niet geloven en liep daarbij een snede op.
Kledingstijl: Best wel casual en street. Hij is wel erg op de hoogte van de trends en kleed zich dan ook zo. Hij houd van aardekleuren. Hij heeft de neiging om alles te matchen en houd van laagjes, zo nu en dan verft hij zijn haar zelfs mee zodat het in de juiste kleur is. Qua kleding is hij dus best wel kieskeurig. Tegenwoordig maakt het hem allemaal niet meer zoveel uit overigens, aangezien hij al blij mag zijn als hij in leven blijft.

Individualiteit
Karakter: Jeremy heeft een vrij open persoonlijkheid. Zijn leven is praktisch een open boek voor iedereen die het lezen wilt. Voorheen was hij best wel een party-animal en werd hij uitgenodigd voor de meest gave feestjes. Feestjes die hij nu zonder enige emotie opzij kan duwen. Nu hij helemaal alleen is, is Jeremy sneller geïrriteerd en minder snel ontroerd. Huilen is nu een teken van zwakte geworden terwijl hij eerder iemand was die zijn emoties goed kon uiten naar anderen. Nu, als hij bang is want dat is het gewoon, reageert hij da af op anderen. Door ze te vertellen wat ze allemaal fout gedaan hebben en etc. Omdat dit van origine niet in zijn karakter zit gaat dat niet zonder gevolgen, sociaal heeft hij het gevoel dat hij de moeite niet meer waard is waardoor hij zich graag afzondert. Het vertrouwen in mensen is bij Jeremy ook aanzienlijk omlaag gegaan de afgelopen tijd. Wie kun je nu tenslotte wel nog vertrouwen. De meeste zombie's zie je van verre al aankomen maar er zijn er die zodanig op mensen lijken dat het verschil moeilijk te ontdekken valt. Bovendien, je kunt een dag een vriend maken en de volgende dag er achter komen dat deze is veranderd. Dan maar geen vrienden, aldus Jeremy. Jeremy is ondanks grote ergernis een hopeloze romanticus; betekenis: Hij valt voor alles wat los en vast zit, geheel onbewust en hij heeft er een hekel aan. Hij wilt geen vrienden maken, en al helemaal niet verliefd op iemand worden die hij dan weer kan verliezen. Jeremy is dus een persoon wat tegenwoordig vaak in de knoop ligt met zichzelf, zichzelf dingen verbiedend die basis zijn, allemaal omdat ze zonodig moesten verhuizen.

Goede eigenschappen: Snel, Ingenieus, Adaptief
Slechte eigenschappen: Chaotisch, Afstandig, Hopeloze romanticus

Hobby’s: Gitaar spelen, tekenen en schetsen, dagdromen, accupunctuur, lezen, foto's maken

Houd van: Muziek, gitaar spelen, Pop en Dance, zoetigheid en vette hap, natuur schetsen maar ook mensen schetsen, doodlen, onschuldige en of naieve mensen, goede kleding, accupunctuur,  pony’s en katten, vrijheid om te staan en gaan waar hij wilt

Houd niet van: Betweterige mensen,  gedwongen worden om iets te doen, niet serieus worden genomen, niet naar hem geluisterd word, onrespectvol met hem omgegaan word, alle soorten pasta’s en alle soorten dranken behalve water en appelsap en goldstrike, vissen, vooroordelende mensen, open water, zee, zwemmen, zeewier, silent treatment, rokers, mensen die liegen, zijn liteken, opgesloten zitten, kleine ruimtes, mensen vertrouwen en verliefd worden

Angsten: Iets tegen iemand zeggen wat niet zo bedoelt is en daarmee een relatie verpesten, zijn moeite met emoties uiten die hem er van weerhoud dingen te zeggen die hij wel wilt zeggen, open water en zwemmen, alleen zijn, opgesloten worden tussen vier muren, veranderen in een zombie, een dierbare zien veranderen in een zombie, vrienden maken, verliefd worden

Turn ons: Vrouwen met een huid van porcelein, vrouwen die niet té veel make-up gebruiken, vrouwen met een pittig karakter, witte tanden en hygiënisch, Lange mannen, grote ogen, mooie glimlach

Turn offs: Vrouwen die halve mannen zijn, nagelbijters, niet netjes, onrespectvol, liegen, overheersende geurtjes, mannen die halve vrouwen zijn, huilerige types, rokers, onbehulpzame of snobbige mensen, mensen die niet delen, die veel kleiner als hem zijn,mensen die snel opgeven, mensen die de ander ondersneeuwen met cadeautjes

Gevecht: Jeremy vecht voornamelijk met zijn accupunctuur naalden. Als tweede optie maakt hij gebruiken van scherpe dunne messen, die hij random over zijn lichaam verspreid heeft.

Jeremy ontwijkt liever elke vorm van een gevecht maar als hij er in terecht komt zijn dit zijn voor en nadelen.
+Snel en behendig: Jeremy is zeer snel en behendig, totaal niet onhandig wat betekent dat hij sneller een naald in je nek gedaan heeft voor je ook maar de kans hebt gehad om je om te draaien. (bij wijze van)
+Handig, tactisch, precies: Jeremy is een tactische vechter en analyseert eerst de situatie voor hij aanvalt. Hij is super precies als het gaat om zijn aanvallen, dit komt omdat hij zeer precies moet zijn waar hij zijn naalden plaatst.

-Zwak: Jeremy is niet gebouwd voor een lichamelijk gevecht. Hij is smal, lang en heeft weinig spieren. Jeremy is als het een gevecht om kracht is dus snel te overwinnen.
-Afhankelijk van omgeving en hoeveelheid: Als zijn naalden op zijn heeft hij enkel nog zijn messen, waar hij liever niet mee vecht. Hij is afhankelijk van de omgeving omdat hij bewegingsruimte nodig heeft, hij moet kunnen bewegen. Hem vastzetten is voor hem dus bijna een definitief einde.

Historiek
Verleden: Jeremy is geboren in Zuid-Korea, Seoul. Hij was altijd een jongen waar je mee kon lachen, verzon de meest rare grapjes en kon snel goed overweg met zowel oudere mensen als de mensen van zijn leeftijd. In Jeremy's jongere jaren had hij vrijwel niets te klagen, hun familiebedrijfje ging goed en Jeremy's punten waren super. Hij was vastbesloten om de zaak van zijn familie over te nemen en studeerde daar dan ook hard voor. Zijn familie was namelijk de eigenaar van een accupunctuur keten. Naalden. Iets waar Jeremy vanaf jongs af aan al een fascinatie had. Hij kwam er achter waar je naalden moest plaatsen om een fijn gevoel te krijgen maar begon naarmate hij ouder werd ook te leren waar je de naalden moest plaatsen om een gevoel van pijn om te wekken. Als laatste heeft hij in een boek gelezen wat de technieken waren om iemand volledig te verlammen of zelfs te doden. Dit waren allemaal dingen waarvan Jeremy dacht dat hij ze nooit nodig ging hebben maar niets was minder waar. Nu hij terug kijkt op zijn jonge jaren, is hij zo blij dat hij in die tijd een goede student was en geïnteresseerd was in alles wat los en vast zat. Had hij dit niet gehad dan was zijn kans van overleven miniem geweest.

Maar de dag kwam dat zijn vader die twee banen had, gevraagd werd om ergens anders te gaan werken. Dat zou betekenen dat ze hun accupunctuur zaak moesten sluiten en moesten verhuizen. Het idee van verhuizen alleen al riep angst op bij Jeremy. Hij had het prima waar hij nu was. Hij had vrienden, een goede school haalde goede punten en was over het algemeen gelukkig met zijn leven. Hij was er dan ook flink op tegen toen zijn ouders hadden besloten de grote stap te maken. Een levens veranderende stap zo bleek niet veel later. Toen Jeremy 15 was verhuisde ze naar een klein plekje in California, Bakersfield. Het huis wat ze kregen aangewezen was niet veel maar het was wel bewoonbaar. Jeremy vond het helemaal niets, het was een ander klimaat een andere omgeving etc. Alles werd nog erger toen er rare dingen begonnen te gebeuren rondom de familie heen. Hele rare dingen.

Op een avond kwam zijn vader van zijn werk veel te vroeg thuis. Hij had een rare blik in zijn ogen en ook zijn houding kwam raar op de rest van de familie over. Zijn vader was besmet geraakt met het virus, niet dat Jeremy daar toen een idee van had. Toen zijn vader de familie begon aan te vallen en zijn zusje besmette begon Jeremy pas iets duidelijk te worden. Jeremy heeft zijn moeder in alle chaos naar buiten weten te trekken en mee weten te slepen naar het bos. Daar hebben ze als twee vogeltjes in een kooitje zitten wachten, wachten tot de dag zou komen dat ze ook in zombies zouden veranderen. Die dag kwam, voor een van beiden sneller als verwacht. Een onbekende zombie veranderde Jeremy's moeder in een verschrikkelijk wezen. Jeremy is weggerend zo hard als hij kon, tranen vloeiend over zijn wangen in het proces. Waar was hij beland en wat waren die dingen? Hij was alleen, en bang voor wat er hier allemaal rondliep. Jeremy heeft moeten leren te overleven in zijn eentje. Hij woonde voornamelijk in het bos, in een van zijn zelf gemaakte hutten of kleine open plekken waarvan hij dacht dat niemand ze kende. Zijn moeder, vader of zusje heeft hij sinds die tijd nooit meer gezien en hij hoopt dat hij ze ook nooit meer hoeft tegen te komen. Het idee dat hij een einde aan hun leven moet maken is te shockerend. In die tijd is hij wel veel andere zombies tegen gekomen, sommigen heeft hij oog in oog mee gestaan en anderen heeft hij alleen van een afstandje bekeken. Enkelen, heeft hij vermoord door middel van zijn naalden. Hij heeft er lang over moeten doen voordat hij eindelijk een techniek had die daadwerkelijk een einde aan hun 'leven' maakte.
Bovendien is het niet gemakkelijk, hij moet de naald precies in de achterkant van hun nek zetten, dit immobiliseert ze niet alleen maar zal ze na verloop van tijd ook vermoorden. Waren ze nog levend, een pijnlijke moord maar daar geeft Jeremy niets om. Overleven is het belangrijkste.

Familie
Vader - Zombie, onbekend of hij nog leeft.
Moeder - Zombie, onbekend of ze nog leeft.
Jonger zusje - Zombie, onbekend of ze nog leeft.


IT'S NOTHING THAT I NEED TO SAY


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
Sergeant
Sergeant
avatar

Aantal berichten : 496
IC Posts : 39
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dordrecht

Character sheet
Leeftijd: 19
Chance of Survival: Getting higher everyday. :)
Partner: Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year to save me from tears, I'll give it to someone special.

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Lee   zo okt 13 2013, 00:58

Ik vind je karakterkaart heel erg mooi! Ik vind het ook leuk hoe je het virus met zijn ouders verwerkt hebt. Ik weet niet of de rest nog wat heeft toe te voegen, maar wat mij betreft is hij goedgekeurd.


Laatst aangepast door Olivia op zo okt 13 2013, 08:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Lee   zo okt 13 2013, 01:10

Je karakterkaart was al goedgekeurd <3
Ik zou als "regelaar" je even in de goeie groep, rang en shizzlemanizle plaatsen <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Lee   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jeremy Lee
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: