IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aron Gramble

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: Aron Gramble   do okt 10 2013, 12:35

Naam: Aron Gramble
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Safe Haven
Familie, vrienden e.a.:
Grim
Toen de epidemie uitbrak, vond Aron Grim. Hij was op het moment de bossen ingegaan, aangezien daar minder zombies ronddwaalden. Samen met Grim begon hij een onderkomen te bouwen, beginnend bij een hutje en eindigend in een gehele burcht. Grim is de enige die Aron echt vertrouwd.

Uiterlijk: Zeer knap, volledig gericht op het uiterlijk. De basis die gelegd was voor het uitbreken van de epidemie is nog steeds te zien. Gave tanden, knap koppie en een zeer mooi lichaam.

Eigenschappen:
Goed:
- Aron heeft een aangeboren leiderschap, hij geeft dan ook zeer goed leiding. Onder hem zou niemand bang hoeven te zijn voor zijn of haar leven.
-Door zijn lichaamsbouw heeft hij een gezonde spiermassa. Zijn kracht is bijna bovenmenselijk te noemen, wat hem tijdens aanvallen veel voorsprong geeft.
-Charmant zijn is Aron aangeleerd. Als hij iemand op het oog heeft, zou hij er ook alles aan doen om diegene zich gemakkelijk te laten voelen.

Slecht:
-Aron misbruikt graag zijn macht. Zo laat hij mensen die hij niet mag nogal gruwelijke klussen doen, dus als je hem niet goed ligt zou je zomaar de breinen van zombies van de muur mogen wassen.
-Door zijn macht is Aron zeer kinderachtig ingesteld in discussies. Als iets hem niet zint in je voorstel blaast hij het geheel af. Zo kan hij je een dag geen voedsel geven omdat je klaagt over de karigheid.
-Verleiden is Arons brood geweest, dus het zit in zijn bloed. Als je er goed uit ziet, zou Aron zomaar geïnteresseerd kunnen zijn.

Verleden:
Aron was altijd een makkelijk kind, zijn ouders zagen een echte dokter van hem worden, aangezien hij altijd goede cijfers haalde, en makkelijk zijn scholen haalde.
Maar rond zijn tientertijd begon Aron interesse te krijgen in jongens, tot in de krankzinniste uitersten.
Voordat Aron in deze gruwelijkheid terecht kwam, was hij gigolo. Manhoer. Hij verdiende zijn geld door seks te hebben met mannen, en hij was er stiekem erg goed in. Hij was net onderweg voor een klus toen hij in de file terecht kwam, en het noodbericht uit werd gezonden. Zijn familie gaf hij een lage kans, die zagen dit als God's woord tegen de slechte mensen. Ze waren streng gelovig, en hij weet dan ook zeker dat die recht in de armen zijn gelopen van de gruwelijkheden van de zombies. Zelf gelooft Aron niet in God.
Toen het bericht afgelopen was, heeft Aron meteen zijn auto verlaten. Ergens tussen de file op The Highway staat een rozen getunede auto. Spoilers, bumpers en verlaagd. De glazen waren van geel glas. Aron verliet de weg, en rende het bos in.
Hier ontmoette hij een aantal zombies, omdat Aron wel hield van een smerige film, wist hij dat ze in hun hoofd kwetsbaar waren. Onderweg crushte hij het brein van twee zombies met zijn hand. Toen hij onder het bloed en al kwam te zitten, kwam hij er achter nog een fles deo in zijn tas te hebben. De laatste zombie op zijn weg stierf dan ook met een fles deo in zijn achterhoofd. In het bos ontmoette hij Grim.
Met Grim heeft hij Safe Haven gebouwd. Het begon bij een simpel schuurtje van planken, en is uitgegroeid tot een heuse burcht.

Gevecht:
Aron heeft hoge kansen in een gevecht, hij deinst nergens voor terug. In zijn werk heeft hij smerige toestanden meegemaakt, dus een brein aan zijn handen voelt gewoon als wraak op alle hardhandige en boze klanten. Het liefst vecht Aron close combat, met een wapen wat makkelijk het hoofd van de zombie doorsplijt. Zijn zwakke punt is dan ook dat hij snel dichtbij een zombie zal komen, maar met iemand die op afstand vecht is hij het perfecte team. Hij vecht met alles wat hij om zich heen zal vinden, al zal hij zichzelf voorbereiden op een tocht met messen en andere close combat wapens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
 
Aron Gramble
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Chief-
Ga naar: