IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 RPG Regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: RPG Regels   vr okt 11 2013, 04:47

RPG Regels

•Karakterkaarten:
Voordat er geRPGt kan worden, moet er eerst een karakterkaart gemaakt worden van je chara. Je kunt een standaard format invullen, deze is te vinden in de categorie "Karakterkaarten". Als je je eigen gang wil gaan is dat prima, houd er wel rekening mee dat de punten die in het standaard format staan, ook verwerkt moeten zijn in je eigen creativiteit. Als je KK is goedgekeurd zet één van de Admin's je in de goede groep, en kun je beginnen met RPG'en.

•Dood is dood;
Als je chara een drager wordt van het virus, is dit voor zover het verhaal nu loopt, niet omkeerbaar. Eenmaal zombie is dus ook echt zombie. Schrijf je je chara dus al ziek wordend, dan is deze ziek, en wordt nooit meer mens. Een zombie die er voor kiest om vermoord te worden, zal ook niet meer tot leven komen. Deze heeft dus een onderbreking tussen hersenen en het virus, en deze kan ook niet meer gered worden.

•Je bent maar één bepaald soort;
Je bent een mens, of een zombie. Het overschakelen, waarbij je heel even beide bent, duurt een uur. Dit mag dus ook niet in een aanvraag gezet worden voor een nieuw soort. Als je chara ziek raakt, vraag je aan of je omgezet kan worden naar zombie. Er zit geen rang tussen dus.

•Houdt het realistisch;
We kunnen niet ineens gaan vliegen in de echte wereld, terwijl we geen vleugels hebben. Ik denk dat dit wel duidelijk is?

•Respect tegenover anderen;
Ondanks dat er soms ghostplayers in het spel zijn, hoor je deze wel te respecteren. Natuurlijk is het ook zo fijn als je respect toont richting de andere leden op het forum.

•Godmodding is toegestaan, in overleg.
Als jij met de ander hebt overlegd dat jij (tijdelijk!) zijn/haar chara bestuurd, wordt dit duidelijk vermeld in het topic. Zet iemand het in het topic, maar heb jij nooit toestemming gegeven om gegodmod te worden? Stuur dan een PM naar één van de admins.

•Verleden tijd/derde vorm
Posts worden hier geschreven in de verleden tijd, dus geen tegenwoordige tijd en al helemaal niet in tegemoetkomende tijd. Ook bestaat hier geen ik-vorm. Hier moet je gewoon in de hij/zij-vorm schrijven.

•Avatars/plaatjes;
De Avatars/Plaatjes moeten ook realistisch zijn. We spelen in het echte Amerika, met echte Amerikaanse steden, dus ook echte mensen.

•Onderschriften;
Onderschriften zijn toegestaan, maar ze mogen niet groter zijn dan 640x200.

•Kleur;
Het is niet toegestaan om te typen met een kleur. Dit is alleen toegestaan als je de rang Chief of Sergeant hebt.

•WIP (Work in Progresses), dus een onafgemaakte post/karakterkaart posten, is verboden.

•Houdbaarheid van Faceclaim
De originele houdbaarheid van een Faceclaim is oneindig. Maar: Claim jij een Faceclaim, en heb je binnen twee weken nog geen goedgekeurde karakterkaart zonder goede reden? Dan komt de Faceclaim vrij, en kan een ander hem claimen. Als je karakter sterft, sterft de faceclaim met diegene, ofterwijl niemand anders mag hem/haar nog claimen.

PS. Het kan zijn dat je niet op deze manier RPG't of wel, maar ik leg het toch even uit: Wij hebben subfora aangemaakt waarin je kunt posten. Je hoeft alleen maar een topic te maken met jouw beginpost en that's it. Van een andere RPG-groep ben ik gewend om alle meets in één topic te doen, maar op dit moment vind ik de huidige methode handiger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
 
RPG Regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: Algemeen :: Informatie & Regels :: Regels-
Ga naar: