IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alicia Jones

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alicia
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 85
IC Posts : 7
Registratiedatum : 25-10-13

Character sheet
Leeftijd: 34
Chance of Survival: None. I usually kill zombies. How 'bout you?
Partner: Should I worry you've been bitten? How come you're not here?

BerichtOnderwerp: Alicia Jones   vr okt 25 2013, 08:07

Naam: Alicia Jane Jones
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 34 jaar
Familie, Vrienden, e.a.: Broertje: David Jones

Uiterlijk: Alicia is een moderne vrouw met een stoer uiterlijk. Ze ziet er niet uit als de ultieme huisvrouw, en dat is ook precies haar bedoeling. Ze wil met haar uiterlijk goed duidelijk maken dat er met haar niet te spotten valt.

Alicia is lang, zeg maar rond de 1.78 meter, slank en gespierd. Ze is een pittige tante waarmee je liever geen ruzie krijgt.
Het opvallendste kenmerk aan haar uiterlijk is haar gezicht. Alicia heeft een scherpe kaak, en groene ogen, maar haar haar trekt alle aandacht. Het is kort, bijgeschoren en staat recht omhoog.

Eigenschappen:
Goede eigenschappen:
1. Standvastig
Als Alicia zich eenmaal wat heeft voorgenomen is er heel wat nodig om haar hiervan af te krijgen.
2. Loyaal en eerlijk
Alicia mag er dan uitzien als een rockerchick, als je haar kent en ze laat binnen dan heb je een hele goede aan haar. Ze zal je niet laten vallen en zal voor je willen vechten. Haar loyaliteit gaat gepaard met eerlijkheid, ze is echter niet altijd even subtiel.
3. Intelligent
Alicia is niet alleen sterk qua uiterlijk, ook haar geest staat er goed voor. Ze heeft vroeger een goede opleiding bedrijfseconomie gehad, en ze vindt het jammer dat ze door al die zombies niet meer aan een goed boek toe komt.

Slechte eigenschappen:
1. Gesloten
Alicia is erg gesloten, ze laat mensen niet snel toe. Ze is elke persoon van wie ze hield kwijtgeraakt en dat heeft haar gesloten en hard gemaakt.
2. Hard
Deze meid is erg hard. Niet alleen voor anderen maar ook voor zichzelf. Ze heeft zichzelf een ijzeren discipline aangeleerd maar verwacht dit ook van anderen. Ook is ze hard in de zin van het doden van zombies en gebeten mensen. Ze zal hier niet voor terugdeinzen.
3. Onafhankelijk
Dit zou je kunnen zien als een goede eigenschap, maar dat is het lang niet altijd. Alicia is vaak alleen, maar dat heeft in deze tijd zo haar nadelen. Ze doet haar eigen ding ondanks en houdt weinig rekening met anderen. Het is het belangrijkst dat ze zelf overleeft, alleen dan kan ze haar missie volbrengen.

Verleden:
Het was half zeven in de ochtend. Alicia Jane Jones stond helemaal bezweet tegen een grote boksbal aan te slaan en te schoppen. Vandaag was de laatste dag hier, vandaag zou ze deze stad verlaten en zoveel mogelijk zombies buiten de kop afslaan. Toen de epidemie uitbrak was ze toevallig thuis in het centrum van Fresno geweest. Zij en haar zes jaar jongere broertje woonden hier, maar haar broertje was die dag weggeweest. Hij moest werken. Toen de eerste zombie gesignaleerd was, had ze niet afgewacht; ze had haar verstand op nul gezet, bij een winkel wat spullen 'ingeslagen', en zich opgesloten in het huis het centrum. In een paar uur tijd had ze het gebouw omgetoverd in een onneembare vesting. Alicia was blij met deze plek, ze kon hier naar hartenlust trainen zodat ze later de zombies te lijf kon gaan; zij en haar broertje waren namelijk zeer sportief ingesteld, en ze hadden een kamer helemaal ingericht als fitnessruimte. Ze was een paar keer naar buiten geglipt om spullen in te slaan. Water, voedsel, maar ook kleding en ze had zelfs wapens gevonden. De uitstapjes naar buiten waren gevaarlijk geweest en ze was enkele keren bijna gebeten door een van de vele monsters, maar ze had het er levend van afgebracht. Nu zat ze hier en was ze klaar om te gaan. Ze moest hier weg, ze zou het niet veel langer uithouden hier binnen niets te doen.

Alicia sprong onder de douche om het zweet van zich af te spoelen. Gek genoeg deed het water en licht het hier nog. Toen ze onder de koude straal stond besefte ze zich dat dit de laatste keer zou zijn dat ze rustig een douche zou kunnen nemen. Ze dacht aan haar broertje David. Ze had hem vaak geprobeerd te bellen maar hij had nooit opgenomen. In de eerste paar uur na de uitbraak was ze radeloos geweest. Waar was hij? Was hij gebeten? Alicia had genoeg mensen gebeten zien worden en ze wist zeker dat ze dat haar ergste vijand nog niet zou gunnen. Die beesten waren verschrikkelijk. Alicia hield veel van haar broertje. David was het enigste familielid wat ze nog had, haar ouders had ze nooit gekend en haar stiefouders waren overleden. Maar nu was hij ook weg.. Alicia miste hem, en ze zou hem terug vinden als ze eenmaal deze stad uit was. Dat was haar levensdoel geworden, en dat was ook de reden dat ze haar lichaam de laatste tijd zo afbeulde. Ze moest zo sterk mogelijk zijn als ze het opnam tegen de wereld.

Vroeger was alles anders geweest. Zij en David hadden een hele geschiedenis samen. Alicia was opgegroeid in een pleeggezin, ze wist dat haar pleegouders niet haar echte ouders waren, maar ze maakte er geen probleem van. Haar echte ouders hadden haar niet gewild, dus wilde zij hen ook niet. Toen Alicia volwassen geworden was vertelde haar stiefmoeder dat ze ook nog een broertje had. Hij heette David en hij woonde ergens in Fresno bij een ander pleeggezin. Alicia besloot contact met hem te zoeken, en ondanks dat hij in die tijd nog maar twaalf jaar oud was klikte het direct. David vond het geweldig om iemand te hebben om mee te praten over snelle auto's en de nieuwste games. Ja, Alicia was vroeger al een stoer meisje geweest. Haar broertje en zij deelden dezelfde hobby's: ze hielden beiden van technologische snufjes en sporten en ze groeiden steeds meer naar elkaar toe. Toen Alicia eenentwintig was kwamen haar pleegouders om in een auto-ongeluk ergens buiten de stad. Alicia was er kapot van geweest maar had troost gevonden bij haar broertje. Ze had besloten om zelf een huis te kopen ergens in de stad. David werd erg opstandig in die tijd en kwam bij haar wonen. Op de een of andere manier vonden de instanties dit geen probleem. Sindsdien hadden ze samen geleefd en waren ze een onafscheidelijk duo geworden. David verloor het contact met zijn oude pleegfamilie maar scheen dit geen probleem te vinden. Samen hadden ze zich weten te handhaven in het drukke leven in Fresno. Tot de uitbraak, toen werd alles anders.

Ondertussen had ze zich aangekleed. Zwarte leren laarzen, een soepele zwarte broek en een donkergroen shirtje. Ze zou zich hierin goed kunnen bewegen. Ze klikte twee riemen kruislings over haar schouders vast en hing er haar wapen aan. Het geweer had ze gevonden in een verlaten wapenwinkel, samen met munitie. Dat laatste stopte ze in een rugzak en die hing ze over haar schouder. Ze mocht het ding niet kwijtraken. Alles wat van belang kon zijn zat erin. Als laatste hing ze nog twee messen aan haar riem. Ze spoot een bus lak leeg in haar haar en zette voor het effect twee donkere strepen onder haar ogen. Ja, ze was er klaar voor.

Alicia pakte haar helm van de plank en zette die op haar hoofd. Even sloot ze haar ogen en zuchtte diep. Ze zou al haar concentratie en moed nodig hebben vanaf nu. Ze opende haar ogen weer en keek naar de grote zwarte motor die voor haar stond. Dit was haar schatje. Zelfs haar broertje had er nooit op mogen rijden. Hijzelf had een auto, maar Alicia had de voorkeur gegeven aan deze bruut. Het was liefde op het eerste gezicht geweest. Toen ze na een paar jaar werken besloot zichzelf een cadeautje te gunnen wist ze direct wat ze hebben wilde: een motor. Dus had ze haar spaargeld aangebroken en was naar de eerste de beste professionele zaak gereden. Daar had 'ie gestaan. Alicia streelde het zadel. Een lange tijd had ze niemand anders gehad dan haar broertje. Nu was dat haar afgepakt en was het aan haar om het recht te zetten. Ze slingerde een been over de motor en zette het gevaarte aan. Het ronkende geluid moest wel zombies aantrekken, dus toen ze de garagedeuren opende en de eerste grommende monsters zag besloot ze vol gas te geven.

Met een strijdkreet stoof Alicia Jane Jones over de eerste paar zombies heen. Ze kwam eraan.

Gevecht:
Alicia heeft een strak afgetraind lichaam en zou niet onderdoen tegen veel mannen. Deze wezens zijn echter geen mannen meer, dus een close combat is niet heel handig. Ze heeft weinig ervaring met wapens maar ze is er zeer zeker van dat ze toch niet zomaar neer zal gaan.


Laatst aangepast door Alicia op vr okt 25 2013, 08:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: Alicia Jones   vr okt 25 2013, 08:19

Hi daar! Heel mooie karakterkaart, maar ik heb een kleine opmerking hierover. Het gedeelte over het verleden gaat vooral over hoe ze leefde na de zombie-apocalypse, maar hoe zit het met daarvoor? Hoe was haar leven vóór de zombie-apocalypse? Je hebt dit wel vermeld, maar het is wat vaagjes (of ik ben te kritisch). Als je dit beschrijft, dan kunnen we je goedkeuren en je in de juiste groep zetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alicia
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 85
IC Posts : 7
Registratiedatum : 25-10-13

Character sheet
Leeftijd: 34
Chance of Survival: None. I usually kill zombies. How 'bout you?
Partner: Should I worry you've been bitten? How come you're not here?

BerichtOnderwerp: Re: Alicia Jones   vr okt 25 2013, 08:34

Haha, ja, daar zat ik zelf ook al een beetje over te dubben! Ik zal kijken wat ik er nog meer bij kan zetten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: Alicia Jones   vr okt 25 2013, 09:07

Je karakterkaart is goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Alicia Jones   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Alicia Jones
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Gwendolyne Jones

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: