IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Andrew Scott

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Andrew
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 101
IC Posts : 10
Registratiedatum : 27-10-13
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 37
Chance of Survival: Displays lots of risky behaviour
Partner: If looks could kill, you'd be dead by now/

BerichtOnderwerp: Andrew Scott   ma okt 28 2013, 04:51

Naam: Andrew Scott
Leeftijd: 37 jaar oud
Geslacht: Mannelijk
Status: Pretty much alive..
Afkomst: Brits
Burgerlijke staat: Vrijgezel
Seksuele voorkeur: Angstvallig heteroseksueel.

Familie, Vrienden, e.a.:
Moeder|| Deidra Scott || Gestorven
Deidra was een simpele vrouw, niet erg helder, maar wel zorgzaam en met goede bedoelingen. Deidra was best religieus, geloofde in de klassieke vorm van het christendom, waarin sex voor het huwelijk een grote zonde is. Ze zorgde voor haar man en kinderen en was volkomen tevreden met haar leven, tot ze op middelbare leeftijd overleed aan een plotselinge hersenbloeding. Haar dood kwam erg onverwacht en al was Andrew al lang en breed uit huis, hij was er nog steeds ernstig door van slag.

Vader|| Nicholas Scott || Onbekend
Andrew’s vader was een gezet figuur met autoritaire uitstraling. Hij was de man die op zondag het vlees sneed, maar verder geen poot uitstak in het huishouden. Nee, de man zat graag een sigaar te roken in zijn luie stoel, terwijl Deidra de borden naar de keuken bracht. Hij wist gewoon niet beter dan vast te houden aan de klassieke rolmodellen, waarin vrouwen het huishouden doen en mannen geld in het laatje brengen. Toch hield hij wel van zijn vrouw en haar dood heeft de strenge houding van de man gebroken.

Broer|| Owen Scott || Onbekend
Owen was de oudste in huis en heeft zijn hele leven lang de taak van oudere broer op zich genomen. Hij beschermde zijn broertjes tegen onheil van buitenaf en leerde ze om van zich af te bijten. Hij was een echte goedzak, die zijn familie boven alles zette, maar ook dolgraag anderen hielp. Owen werkte voor de uitbraak als pro-deo advocaat in een kantoor in de binnenstad van New-York.

Broer|| Michael Scott || Onbekend
De middelste broer en een echte grapjas. Michael haalde graag geintjes uit en had moeite met accepteren dat niet iedereen die even grappig leek te vinden. Hij is in Engeland blijven wonen en had sporadisch nog wel contact met Andrew, maar veel spraken de twee elkaar helaas niet meer.

Ex-vrouw|| Sylvia Scott || Zombie [gedood]
Sylvia was een jonge vrouw toen Andrew haar leerde kennen. Ze raakten in een romance verwikkeld en het ondenkbare gebeurde: Sylvia was zwanger geraakt. Andrew was destijds net 18 en net van school af. Hij zag geen andere mogelijkheid dan haar te trouwen, in beide families was abortus een onbesprekelijke taboe en hij vond het moreel niet verantwoord om Sylvia alleen voor hun kind op te laten draaien. Na 9, bijna 10 jaar samen aangemodderd te hebben zijn Andrew en Sylvia tot de pijnlijke conclusie gekomen dat het tussen hen niet werkte. Andrew werd eruit geschopt en mocht enkel nog terugkomen wanneer dat zijn vrouw uitkwam. Hierdoor verslechterde hun omgang meer en meer. Sylvia heeft de zombieapocalyps niet overleefd, maar om nou te zeggen dat Andrew daar héél rouwig over is…

Dochter|| Lilith Scott || In leven
Technisch gezien is Lilith de reden/oorzaak van zijn vroege huwelijk. Toch heeft hij haar nooit iets kwalijk genomen, daarvoor was hij veelste druk bezig met zijn nieuwe gezin onderhouden. Toen Lilith nog jong was ging hij op momenten dat hij vrij had graag met haar naar buiten, om haar de mooie dingen in de natuur te laten zien en zelfs wat te voetballen of gewoon te wandelen in het bos.
Toen hij en Sylvia uit elkaar gingen zag hij Lilith nog maar sporadisch. Elke verjaardag stuurde hij haar een kaart en een cadeau, met kerst kwam hij langs of hij nam haar twee dagen mee. Maar meer dan 4 of 5 dagen per jaar kreeg hij zijn dochter niet te zien. Andrew heeft moeite met het aanpassen van zijn beeld. Voor hem was Lilith altijd zijn kleine meisje gebleven, maar ze bleek opeens een stuk volwassener en rebelser. Hij doet zijn uiterste best om goed met haar om te gaan, maar na zo veel jaren met weinig contact hebben zowel vader als dochter behoorlijk veel moeite met hun hereniging.

Uiterlijk: Bruin-zwart haar, met groenige ogen. Zijn haargrens ligt vrij hoog, wat zorgt dat hij een oudere uitstraling krijgt. Ook de beginnende rimpels in zijn voorhoofd helpen niet echt mee. Eigenlijk zijn enkel zijn ogen nog echt jeugdig, wanneer ze je vol leven aan kijken.
Aan Andrew kan je zien dat hij eens een ontzettend aantrekkelijk man geweest is, maar de ruïnes van de tijd zijn voor mensen jonger dan hij niet echt sexy te noemen.
Zijn kledingstijl bestaat uit overhemden, jasjes en af en toe sjaals. Bruin, wit, grijstinten en donkergroen zijn kleuren die je bij hem vaak tegen zal komen.

Eigenschappen:
x Realistisch: Andrew’s kijk op de wereld is vrijwel altijd nuchter en realistisch. Hij gelooft niet in sprookjes en zijn leven is hard genoeg geweest om alle naïviteit uit hem te slaan. Zijn enige droom is het verslaan van het zombievirus, daarvan is hij volkomen overtuigd dat het waarheid zal worden ook.
x Bot: Wanneer je wel zo’n naïef figuurtje bent zal een eerste ontmoeting met Andrew wellicht schokkend zijn. De man is hard en bot, vooral tegenover mensen die hij als dom of kinderlijk bestempelt.
x Gaat over lijken: Andrew is dus erg gedreven om zijn droom waar te maken. Het medicijn tegen het virus vinden. De held van de eeuw worden. Laten zien dat hij een wetenschapper is. Hiervoor gaat hij letterlijk en figuurlijk over lijken. Zombies hebben voor hem enkel waarde in zijn onderzoek en onschuldige zieltjes die niet goed opletten zouden zomaar hetzelfde lot kunnen krijgen: eindigen op zijn onderzoekstafel. Hij is volkomen overtuigd van het feit dat wat hij doet goed is. Het doel rechtvaardigt de middelen, nietwaar?
x Snel tevreden: Over het algemeen is de man vrij snel tevreden. Hij heeft nooit echte rijkdom gekend, noch thuis, noch toen hij zelf werkte. Door de zware schulden van de hypotheek en de allimentatie had hij nooit veel geld over. Daardoor is hij weinig materialistisch en niet geneigd om dingen geheel voor zichzelf op te eisen. Enkel met zijn werk is hij nooit echt tevreden.
x Streber, workaholic: Andrew is haast verslaafd aan werken. Het is zijn manier om te bewijzen dat hij kennis bezit, dat hij iets weet en iets kan betekenen voor de wereld. Hij wil altijd de beste zijn, in wedstrijden en competities. Maar dit betekent ook dat hij zeer leergierig is en kennis opzuigt als een spons.
x Ouderwets: Opgegroeid in een gezin waarin rolmodellen van vroeger nog als de enige mogelijkheid gezien werden heeft Andrew een erg zwart-wit beeld van de wereld. Dat de tijden veranderd zijn snapt hij wel, maar het blijft voor hem tegennatuurlijk. Zijn oude Nokia voldoet nog prima, maar om zich heen ziet hij mensen panikeren als ze niet de modernste smartphone bezitten. Hij heeft het absoluut niet op de jeugd van tegenwoordig, met hun drugs en uitbundige gedrag. Homoseksuele uitingen kan hij in zijn buurt op slechte dagen echt niet dulden, maar meestal kan hij zich inhouden en op die manier verdraagzaam overkomen. Maar zijn mening over dingen als abortussen en homohuwelijken staat vast: slecht, slecht en zondig. Dat hij zelf nauwelijks in de kerk te vinden is en regelmatig verschrikkelijke scheldwoorden gebruikt doet er niet toe. Dit maakt hem een beetje hypocriet.
x Adaptief: Andrew heeft zo zijn mindere kantjes, maar als het nodig is kan hij die best verbergen. Bijvoorbeeld wanneer hij mensen ontmoet die hij beter niet kan beledigen. Adaptief is hij ook in de zin van overleven. Hij heeft zodra het virus uitbrak een aantal natuurboeken etc weggegrist, om daarmee in ieder geval de basis van survival te leren. Hij kan een simpele tent opzetten met zijn waterdichte zeiltje, wat touw en een paar stenen. Hij kan vuur maken (zolang het hout niet te nat is) en Andrew weet waar je eetbare planten kan vinden.
x Sterk: Andrew kan zowel mentaal als fysiek wel tegen een stootje. Hem van slag brengen lukt alleen als je hele specifieke zwakke punten van de man weet te ontdekken. De omgang met twee oudere broers was heus niet altijd rozengeur en maneschijn, iets waardoor hij aardig goede vechtkunsten (keihard een elleboog in je ribben of een vuist tegen je kaak) heeft ontwikkeld. Ook wanneer Michael en Owen tegen hem samen spanden moest hij van zich af kunnen bijten of in elk geval niet laten merken dat hij erdoor gekwetst was. Hierdoor heeft Andrew een redelijk sterk schild ontwikkeld tegen woorden en daden. Hij trekt zich weinig persoonlijk aan, uitzonderingen zijn zaken omtrent zijn werk e.d.
x Soft lover: Als Andrew echt van je houdt of zich verantwoordelijk voor je voelt, zal hij een heleboel voor je doen. Het zal niet altijd opvallen, maar met kleine acties en blikken maakt hij zijn liefde voor je duidelijk. Hij is niet de persoon om hardop te zeggen wat hij voor je voelt, liever laat hij dat achterwege. Toen Andrew nog met Sylvia samen was bracht hij haar op willekeurige tijdstippen iets kleins, bloemen of iets lekkers. Zo wilde hij laten zien dat hij haar waardeerde, maar die waardering bleek niet wederzijds.

Verleden:
Andrew groeide op als jongste van de drie zonen van Deidra en Nicholas. De familie was afkomstig uit Engeland, maar verhuisde algauw naar Amerika. In de familie Scott werd voor het eten altijd gebeden en zondag moest het gezin onder dwang van Deidra naar de kerk. Op de middelbare school leerde Andrew van alles over biologie en daarmee ook de evolutietheorie. Dit was lastig te matchen met de verhalen over schepping in 7 dagen, waardoor Andrew het er thuis maar niet over had. Toch werd zijn interesse in die onderwerpen aangewakkerd en hij zocht het tot op de bodem uit. Hierdoor raakte hij overtuigd van de gaten die er in de scheppingstheorie zaten en hij ging met steeds meer weerzin mee naar de kerk.

Op zijn achttiende leerde hij een prachtig meisje kennen, genaamd Sylvia. Hij en Sylvia raakten verwikkeld in een relatie, waaruit een zwangerschap voortkwam. De twee trouwden gauw toen het nieuws bekend werd. Na negen maanden werd Lilith geboren, het kindje dat Andrew aan Sylvia bond. De jongen maakte zichzelf wijs dat hij echt van zijn vrouw hield en stelde zichzelf daarmee tevreden. Eerst was hij van plan om een lange studie te gaan doen, hij wilde namelijk dokter worden. Maar nu er een kindje was om voor te zorgen, ging dat niet zomaar. De twee woonden op zolder bij de familie Scott, waar Sylvia Deidra hielp met het huishouden. Andrew wist na een zoektocht een baantje te vinden bij een laboratorium, waar hij eerst het allersimpelste werk moest doen. Ondertussen volgde hij avondcursussen om zo hogerop te komen, vastbesloten om genoeg te verdienen om zijn vrouw en dochter helemaal alleen te kunnen onderhouden. Sylvia werd steeds veeleisender en luier, ze had genoeg van het kleine kamertje waar ze woonden. Uiteindelijk, toen Lilith twee jaar oud was, had Andrew een beter betaalde baan gevonden en met een grote hypotheek wist Andrew een klein huisje te versieren. Hij werkte keihard door, gedreven zichzelf te bewijzen. Veel van zijn collega’s zagen hem namelijk als een sukkeltje, omdat hij nooit echt gestudeerd had. Dat hij de goede kwalificaties had deed er niet toe. Zo vorderde de tijd en hij wist langzaam hogerop te klimmen, tot hij zijn eigen onderzoekslab mocht leiden. Dit deed hij vol overgave. Lilith groeide voorspoedig op en hij genoot ervan in het weekend met haar dingen te doen. Op een avond heeft Andrew zijn vrouw op overspel betrapt, Lilith lag zoet te slapen in haar bed, terwijl beneden de ruzie uitbarste. En dit was pas het begin. Ongeveer een jaar hebben de echtgenoten knallende ruzies gehad, die steeds hoger oplaaiden. Toen Lilith negen jaar oud was heeft Sylvia het huis verlaten, haar dochter meenemend. Algauw kwam het bevel voor de scheiding. Andrew heeft in een rechtzaak zwaar verloren. Hij moest het huis uit, veel allimentatie betalen en kreeg nauwelijks bezoekrechten. Hierdoor verbitterd huurde hij een vies en minuscuul appartementje in een stadje nabij en stortte zich noodgedwongen wederom op zijn werk.

Dit ging een aantal jaren goed, tot Andrew 34 jaar was. Hij ontdekte een aantal misstanden in de boekhouding van het laboratorium waarvoor hij werkte en bracht die aan het licht. Lokaal kreeg het schandaal erg veel aandacht. Andrew is op staande voet oneervol ontslagen. Hij heeft toen een jaar als invalleraar biologie gewerkt, iets wat hij eerlijk gezegd vreselijk vond. Hij moest veel reizen en was nooit in staat zich te vestigen. Ook de kinderen (constant krijsend als apen) bevielen hem slecht. Maar de banenmarkt was niet bepaald vriendelijk voor hem en dit leek de enige optie. Hij wist een contract voor zes maanden te krijgen op een middelbare school in Bakersfield. Na een les seksuele voorlichting waarin Andrew zijn geduld met een paar giechelende meisjes verloor stroomden klachten van ouders binnen. En weer kon de man vertrekken. De schoolleiding deed alsof het aan het ene incident lag, maar via via hoorde hij dat het als excuus was aangegrepen om te kunnen bezuinigen in de crisis.

Hij heeft een aantal maanden werkloos thuis gezeten, voordat hij weer iets vond. Buschauffeur. Naar zijn idee is dit beroep vernederend, zwaar onder zijn niveau. Hij voelt enorme wrok tegen alle mensen die hem zijn baan hebben laten verliezen, omdat hij telkens ‘lager’ terecht kwam. Andrew is lichtelijk arrogant, denkend dat hij te goed is voor dit stomme baantje, wat zeer bijdroeg aan zijn haat tegenover de gasten in het lab.

Toen het virus uitbrak zag Andrew zijn kans schoon. Hij is door de chaos heen naar het laboratorium gekomen en trof ook daar zombies aan. Zijn ex-collega’s welteverstaan. Hij heeft ze met sadistisch genoegen uitgeschakeld en toen hij alleen was met een vloer vol zombierestjes vormde zich een plan: Hij zou het oplossen. Zo. Op die manier zou niemand hem ooit nog ontslaan. Hij, de redder van de mensen, de bedenker van het medicijn. Hij, Andrew Scott. De man begon met het verzamelen van samples van de dode collega’s om hem heen en analyseerde die.

Ook nu is hij druk bezig met tests en dergelijke. Het enige verschil is dat hij zijn dochter Lilith aan zijn zijde heeft. Hij is haar gaan zoeken en heeft haar gevonden ook. De twee zijn nu een duo, waarin Lilith de kruisboog hanteert en Andrew zich voornamelijk maniakaal op zijn onderzoek stort.

Gevecht:
Andrew neemt veel risico’s. Hij is gedreven om de zombie-apocalyps op te lossen en daarmee in één klap de grote held van de 21ste eeuw te worden. Dit betekent dus dat hij het gevaar van zombie’s soms wel heel erg zal opzoeken.

Zijn conditie is niet geweldig, kom op, hij is bijna 40 en heeft een groot gedeelte van zijn leven in een kantoorgebouw doorgebracht.

Medelijden heeft Andrew niet met de strompelende wezentjes en afschuw voelt hij niet wanneer hij een half lichaam over de grond ziet glibberen. Hij kent geen schaamte in zijn gruwelijkheid en zal ook moeiteloos allerlei moreel ongepaste dingen uitvoeren als hij daarmee zichzelf en zijn dochter kan redden.

Doordat hij al relatief veel zombies heeft opgezocht en hij ze uitvoerig heeft bestudeerd, weet Andrew wel wat goede technieken zijn om de doden te verslaan op een manier die hij wilt.

Zijn wapens zijn geheel afhankelijk van zijn omgeving. Andrew heeft momenteel geen vuurwapen, wel heeft hij een tas vol handige spullen bij zich. Daarin zitten o.a messen en naalden die in het lab gebruikt worden, buisjes om samples te nemen, flesjes met zeer brandende goedjes die in enkele tellen door vlees (dood of levend) heen vreten. Die flesjes gebruikt hij regelmatig om een zombie uit te schakelen als hij samples wilt nemen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
Sergeant
Sergeant
avatar

Aantal berichten : 496
IC Posts : 39
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dordrecht

Character sheet
Leeftijd: 19
Chance of Survival: Getting higher everyday. :)
Partner: Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year to save me from tears, I'll give it to someone special.

BerichtOnderwerp: Re: Andrew Scott   ma okt 28 2013, 05:11

Hoi hoi! Welkom op onze RPG. Ik vind het op zich wel een leuk idee dat Andrew onderzoek doet naar een medicijn voor het virus, origineel, maar besef wel dat het waarschijnlijk niet gaat gebeuren, omdat anders heel deze RPG in de soep valt. :p Voor de rest niet heel erg veel erop aan te merken. ^^ Ik vind dat je bent goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andrew
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 101
IC Posts : 10
Registratiedatum : 27-10-13
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 37
Chance of Survival: Displays lots of risky behaviour
Partner: If looks could kill, you'd be dead by now/

BerichtOnderwerp: Re: Andrew Scott   ma okt 28 2013, 05:14

Haha don't worry, Andrew is de enige die er 100% in gelooft dat het hem gaat lukken :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
Sergeant
Sergeant
avatar

Aantal berichten : 496
IC Posts : 39
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dordrecht

Character sheet
Leeftijd: 19
Chance of Survival: Getting higher everyday. :)
Partner: Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year to save me from tears, I'll give it to someone special.

BerichtOnderwerp: Re: Andrew Scott   ma okt 28 2013, 05:15

Hahaha, oké, mooi! Aron of Grim gaat je toevoegen waarschijnlijk, als hun niets kunnen vinden. Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: Re: Andrew Scott   ma okt 28 2013, 08:48

Niets te vinden, goedgekeurd, ik zet je even in de goede groep/rang/whateverrr <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Andrew Scott   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Andrew Scott
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: