IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 APHRODITE

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aphrodite
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 100
IC Posts : 18
Registratiedatum : 03-11-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : VENUS

Character sheet
Leeftijd: 24 y/o
Chance of Survival: Very high
Partner: We could be caught, we're both convicted criminals of thought.

BerichtOnderwerp: APHRODITE   zo nov 03 2013, 09:22

Themesong: Lady Gaga - G.U.Y. (Girl Under You).

I’m gonna wear the towel, the power to leave you
I’m aiming for full control of this love  
Touch me, touch me, don’t be sweet
Love me, love me, please retweet
Let me be the girl under you that makes you cry

Naam: Aphrodite Madonna Star.
Geslacht: Vrouwelijk.
Leeftijd: 24 jaar oud.
Familie, Vrienden, e.a.:
Moeder: Donatella Venus Marciante - 52 jaar oud - geen contact meer mee.
Vader: Jackson Ramazotti Star - 49 jaar oud - geen contact meer mee.
Zoontje: Eros Zeus Star - 6 jaar oud - levend, maar ondergebracht bij een pleeggezin.

Uiterlijk: Aphrodite is vernoemd naar de godin van de liefde en schoonheid. Dit is ook zeker in haar uiterlijk terug te zien. Haar lange blonde haren lijken wel bijna wit en steken prachtig af bij haar bleke huid. Aphrodite heeft een voorkeur voor veel make up en plastische chirurgie, net als haar moeder eigenlijk, maar ze is nog nooit onder behandeling geweest bij een plastisch chirurg. Haar rondingen heeft ze van zichzelf en zijn op allebei de plaatsen goed gevuld. Daar is ze trots op en pronkt er graag mee. Haar kledingstijl is heel erg gevarieerd. Ze houdt er van om zich sexy te kleden, maar in een spijkerbroek en t-shirtje is ze ook wel eens te vinden. Aphrodite heeft verschillende tatoeages op haar lichaam. Zo heeft ze onder andere op haar heup een rozenstruik, op haar bovenbeen een enorm en op haar bovenarm een tekst van een Duitse filosoof. Deze heeft ze alleen aan de rechterkant van haar lichaam, omdat ze zelf graag ook haar eigen kant nog wilde blijven kunnen aanschouwen. Aphrodite draagt ook standaard een pistool bij zich. Dit kan variëren van dragen in haar broekzak, tot dragen in haar onderbroek of BH. Dit komt door haar verleden.

Eigenschappen:
Goede:
- Aphrodite is ontzettend intelligent, ook al straalt ze dat niet uit. Ze verbergt dit vaak, het is een soort act dat ze opvoert voor andere mensen. Ze weet precies hoe de wereld in elkaar steekt en trapt daarom niet zo snel in trucjes.
- Buiten dat is ze ook heel erg leergierig. Ze vindt het interessant om nieuwe dingen te leren en is ook heel erg geïnteresseerd in vakken als wiskunde, natuurkunde en scheikunde.
- Ondanks dat Aphrodite een hekel heeft aan de meeste mensen, zal ze het wel voor je opnemen als je in moeilijkheden zit.


Slechte:
-Aphrodite heeft een bepaalde arrogantie om zich heen hangen. Omdat ze dus heel erg intelligent is, denkt ze dus dat zij boven de mensheid staat en irriteert ze zich er ook aan als mensen haar niet in één keer begrijpen of gewoon heel erg dom doen.
- Bovendien kan Aphrodite ook heel erg goed acteren. Noem het maar liever manipuleren. Ze laat slechts heel zelden zien wie ze werkelijk is en kan allerlei verschillende dingen zeggen of doen om mensen in haar straatje te krijgen. Wat uiteindelijk telt is dat zij er beter van wordt, ondanks dat het ten koste van anderen gaat.
- Door haar verleden heeft Aphrodite een hekel aan mannen en minacht ze hun nog meer.


Verleden:
Dat Aphrodite een lastig kind was merkte haar ouders al vrij snel tijdens haar opvoeding. Op de basisschool begon het eigenlijk al. Ze was voornamelijk bezig met het pesten van andere kinderen, met het treiteren van de leraren en kreeg eigenlijk al als eerste strafwerk mee of moest ze nablijven. Maar ondanks dat ze dus zoveel op de gang zat, na moest blijven of strafwerk moest schrijven, haalde ze enorm hoge cijfers, tot irritatie van haar leraren. Hoe kon een meisje dat zo slecht mee deed in de les nou zulke hoge cijfers halen? Wat moest er van dit kind worden? Aphrodite was thuis niet heel erg veel beter. Haar ouders hadden ontzettend veel geld en waren veel van huis om te moeten werken. Dan had Aphrodite het huis alleen, samen met een oppas en de werksters. Ze vond het heerlijk om de oppas het leven zuur te maken en ze had vrijwel om de maand wel een andere. De werksters konden helaas niet weggaan, omdat ze in dienst waren van haar ouders.

Toen Aphrodite naar de middelbare school ging veranderde haar gedrag niet echt, behalve dat ze het ging opnemen voor leerlingen. Ze stopte met het pesten van andere kinderen, daar was ze wel overheen gegroeid en in plaats daarvan ging ze het opnemen voor de gepeste leerlingen. Vechtpartijtjes waren daar vaak het gevolg van en veel gesprekken met de directeur zorgde ervoor dat haar ouders ook werden ingelicht over haar gedrag op school. Thuis werd dit gedrag ook steeds erger, want daar hield Aphrodite niet op met het pesten. Op haar veertiende werd ze daarom ook uit huis gezet en naar een opvang voor moeilijk opvoedbare kinderen gestopt. Haar ouders hadden verteld dat ze daar moest zitten, omdat zij voor een lange tijd op vakantie gingen en alle werksters ontslag hadden genomen. Maar Aphrodite had al vrij snel in de gaten dat ze daar niet zat voor haar plezier, maar dat ze hier zat om dat ze thuis als onbehandelbaar werd beschouwd. Haar ouders hielden angstvallig haar mond over haar dicht en als familie naar haar vroeg, vertelden ze altijd dat ze op uitwisseling naar Roemenië was en dat ze nog wel een tijdje daar zou blijven.

Haar gedrag op de opvang was net zo erg als buiten die opvang, alleen moest ze alles nu heel erg stiekem gaan doen. De leiding kon namelijk nogal flinke straffen geven als het echt uit de hand liep. Deze verschilden van huisarrest tot lijfstraffen. Die lijfstraffen werden vaak nog erger, omdat Aphrodite zich door niemand liet slaan en altijd terug sloeg. En bovendien ontdekte ze nog een eigenschap van zichzelf: ze was ontzettend knap. Zonder make up was ze heel erg knap, maar Aphrodite begon met het gebruiken van make up en zo werd ze in haar ogen alleen maar nog knapper. Veel aandacht van jongens vond ze heerlijk. Ze vond het heerlijk om hen te verleiden en dan, als hun lust zo hoog was dat ze het bijna niet meer konden ophouden, dumpte Aphrodite ze. Als oud vuil. Zo was ze namelijk zelf toch ook behandeld, als oud vuil? Zij moest in deze troep gaan zitten, dus zouden die jongens het ook wel overleven. Het was immers maar een gebroken hart, hoe erg kon het zijn?

Ondanks dat haar gedrag nog steeds niet goed was, haalde ze ontzettend hoge cijfers op de middelbare school. Iedereen vroeg zich af wat er van haar zou worden zodra ze klaar zou zijn met school. Zodra Aphrodite haar eindexamen had gehaald en achttien was geworden verliet ze haar thuisfront (Maine) en verhuisde naar Fresno. Op deze plek hoopte ze een nieuw leven op te bouwen. Maar dit liep toch ook weer helemaal anders dan ze in eerste instantie gedacht had. Lange nachten ging Aphrodite aan het werk. Eerst alleen als bedienster bij een nachtclub, later ook als gogo-dancer en later zelfs als prostituee. Ze had makkelijk iets anders kunnen doen, maar als je ongeveer $5000,- per week verdiende, tsja, dan raak je verslaafd aan het geld en dan is een suf baantje eigenlijk helemaal niets voor haar.

Aphrodite raakte op haar achttiende zwanger van een onbekende klant. Het geld dat ze verzameld had zorgde ervoor dat negen maanden voor zichzelf kon zorgen tot haar zoontje Eros werd geboren. Deze vernoemde ze naar de Griekse God Eros. De God Eros was namelijk ook een zoon van de godin Aphrodite, wat weer zorgde voor een leuk metafoor. Eros was een ontzettend lief kind, maar voor hem zorgen…dat ging gewoon niet. Precies een paar dagen voor dat het virus uitbrak werd hij uit huis gehaald. Toen het virus uitbrak, werd Aphrodite net wakker van haar late nachtdienst. Ze wist dat ze niets meer voor Eros kon betekenen en had daarom wat bezittingen in een rugtas gegooid. Bovendien had ze al haar geld nog, dus verhongeren zou ze niet. Bang was ze niet voor het virus. Met twee pistolen en munitie was ze op pad gegaan. Buiten was het net een spookstad, Fresno was niet meer wat het geweest was. Eindelijk had ze dan een doel in haar leven: op zoek naar beschaving.


Gevecht: Aphrodite is nergens bang voor, al moet ze wel zeggen dat ze een voorkeur geeft aan het gebruiken van haar pistolen. Omdat ze er twee heeft, doet ze er elk in een hand en dan is ze net een wandelende moordmachine. De zombies geven haar geen angst en ze is blij dat ze gewoon neer kan knallen. Maar omdat ze nergens bang voor is, overschat Aphrodite zichzelf nog al vaak en stort ze zich in situaties waar ze zich niet uit zou kunnen weten te redden.Laatst aangepast door Aphrodite op vr nov 15 2013, 08:11; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grim
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 303
IC Posts : 14
Registratiedatum : 10-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Your refridgerator~

Character sheet
Leeftijd: 26 years 'ld
Chance of Survival: High
Partner: And I've been feeling pretty Small

BerichtOnderwerp: Re: APHRODITE   zo nov 03 2013, 10:04

Ik heb het doorgelezen en ik vind je karakterkaart goed, dus als Chief Rainbow er niets op heeft te zeggen, dan verklaar ik deze karakterkaart goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: Re: APHRODITE   zo nov 03 2013, 12:09

Ik heb je KK ook doorgelezen, en I LOVE IT. Serious.
Eindelijk iemand die zich over schaamte heenzet, en ook gewoon een HOER als chara neemt. Ja ik noem het bij de groffe naam, Aphrodite seriously needs to meet Aron.

GOEDGEKEURD IK ZET JE IN DE GOEDE RANG EN GROEP! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: APHRODITE   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
APHRODITE
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: