IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Shaun Quinn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shaun
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 80
IC Posts : 10
Registratiedatum : 04-11-13

Character sheet
Leeftijd: 25
Chance of Survival: I'm still alife aren't I?
Partner: In a time like this? No, it will only be a weakness.

BerichtOnderwerp: Shaun Quinn   di nov 05 2013, 11:17

NOTES !

Name;
Shaun Quinn

Nickname;
Just Shaun

Age;
25 Jaar

Gender;
Man

Family;
- Jean Silvester
(Mother - Unknown)
- Peter Quinn
(Father - Unknown)


Welcome to the new age.


A P O C A L Y P S E


Looks

Shaun is een man van normale grote met een mooie sixpack. Hij heeft donkerbruin haar dat hij normaal altijd netjes legt maar in deze tijd schenkt hij daar minder aandacht aan. Hij heeft een blanke huid en grote lichtblauwe ogen. Door zijn geschiedenis als dief is hij zeer lenig en heeft hij een goede conditie, iets dat duidelijk aan zijn lichaam te zien is. Van kleding draagt hij gewoon dat wat goed zit en tegelijk praktisch is.

Personality

Shaun is een vrij zorgeloos persoon, hij zal altijd het positieve proberen in te zien en zich amper druk maken om dat wat fout gaat of kan gaan. Dit maakt van hem wel een vrolijk figuur. Hij heeft wel de gewoonten om mensen snel te beledigen, vaak zonder dat hij het door heeft. Als je hem eenmaal beter kent zal je snel merken dat hij het niet zo bedoelde. Soms weet hij gewoon niet hoe dat hij zich juist moet uiten en dan kan hij ongeduldig en soms onbeleefd overkomen. Hij is ook zeer open en vooral eerlijk, soms iets te eerlijk want hij zegt veel te vaak zijn mening. Een mening die dat anderen wel eens kan kwetsen. De man is ook zeer verstandig.

I'm waking up to ash and dust

Shaun werd geboren in een normaal gezin. Ze waren niet rijk maar ook niet arm, gewoon normaal. Op vroege leeftijd was het al duidelijk dat de jongen zeer slim was. Hij leerde sneller dan de meeste kinderen en zijn lagere school haalde hij zonder problemen. Hij had zijn 5de jaar zelfs overgeslagen. Toen hij eenmaal naar het middelbaar ging ontmoete hij zijn beste vriend Luke. De jongen zou normaal een jaar hoger moeten zitten maar was blijven zitten. De twee konden het goed met elkaar vinden en alles deden ze samen. jammer genoeg verveelde de twee zich al snel en iedere keer zochten ze naar iets nieuw tot ze eindelijk gevonden hadden wat ze nodig hadden. Stelen. Ze begonnen klein, pakjes chips, soms een sleutelhanger, maar niets duur. Dat begon pas toen ze naar de hoge school gingen. Shaun wou een grotere uitdaging dus besloot ook bij mensen te gaan inbreken en Luke deed mee.

I wipe my brow and I sweat my rust

In Shaun zijn ogen verliep heel zijn leven geweldig, hij had er geen andere woorden voor. Hij was tijdens zijn dagelijkse leven altijd druk bezig met zijn baan. Hij werkte in een elektronisch bedrijf waar ze heel de tijd probeerde om nieuwe zaken uit te vinden. Shaun had de leiding over de afdeling waar hij werkte en persoonlijk vond hij dat hij goed was in wat hij deed. Hij werd goed betaald en de werknemers waren meer zijn vrienden, zo voelde het voor hem in ieder geval toch. Eén van die werknemers was zijn beste vriend Luke, degene die hem het stelen had aangeleerd. Zelf deed Luke er niet meer aan want hij richten zich volledig op zijn werk. Shaun had het niet door, maar eigenlijk was zijn beste vriend jaloers op hem omdat Shaun de baan had die hij wou. Luke vond van zichzelf dat hij slimmer was, en een betere leider zou zijn. Het was ergens ook zo, hij kwam vooral met al de ideeën af maar toch promoveerde hij nooit. Het zorgde ergens voor een gevoel van haat en hij wou niets liever dan de baan die hem toe behoorde. Shaun die van niets af wist bleef gewoon zichzelf. Alles wat hij deed vertelde hij aan zijn Luke, maar ook al zijn plannen. Dit was een fout van hem geweest, maar nooit had hij verwacht zijn beste vriend tegen zich te krijgen. Shaun had hem verteld dat hij een zeer oud juweel ging stelen uit een museum, hij had hem ook verteld waar en wanneer. Dat was misschien de grootste fout ooit geweest want Luke had hem verklikt bij de politie.

I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

De nacht dat Shaun het juweel zou gaan stelen verliep alles zoals het moest gaan. Hij had de nodige voorbereidingen genomen, wist precies waar dat de bewakingscamera's stonden en hij had het alarm weten uit te zetten. Alles ging goed, hij was zelfs binnen geraakt en had het juweel gevonden, maar daar liep het mis. De politie had hem staan opwachten en meteen hadden ze hem kunnen omsingelen. Shaun kon gewoon geen kant meer op, hij zat letterlijk als een muis in de val.

This is it, the apocalypse

Op de dag van de uitbraak zat Shaun in de rechtbank. Ze waren bezig met het overlopen van alles wat ze wisten en opzoek naar ene passende straf. Door het geld dat hij bezat had hij een goede advocaat kunnen inhuren die probeerde de straf zo draaglijk mogelijk te maken. Hoe dan ook waren ze er beide zeker van dan het een zware straf ging zijn want door verschillend bewijsmateriaal wisten ze wat de man allemaal had gestolen. Sommige spullen hadden ze in zijn huis terug gevonden maar de rest is nog steeds zoek omdat hij dat had verkocht. Door zijn zorgeloze karakter bleef hij heel de zitting rustig en werd hij nooit kwaad, zelfs niet toen zijn straf werd voorgelezen. Hij zou minstens 30 jaar in de gevangenis moeten zitten en alles wat ze niet terug konden vinden zou hij moeten terug betalen van zijn eigen geld. Daarbovenop zou Shaun ook nog eens een fikse boeten moeten betalen. Hij had geen andere keus dan akkoord gaan en juist toen dat ze hem zouden afvoeren brak de hel los. Iemand liep gewoon de zaal binnen met een grote wond op zijn kaak. Het bloed stroomde er letterlijk uit maar voor dat hij kon zeggen wat eraan de hand was viel hij neer op de grond. Al snel werd het duidelijk wat het probleem was. Een groep mensen liep na die ene man naar binnen. Er was iets mis met hen maar het was niet duidelijk wat. Pas toen dat ze de ene man verder begonnen op te eten en andere mensen begonnen aan te vallen was het duidelijk. Shaun had al enkele zombie films gezien en dit kwam precies overeen met wat er in die films gebeurde. Terwijl dat hij nog alles aan het verwerken was viel het ene slachtoffer na het andere slachtoffer. Het was één grote chaos in de zaal. Mensen probeerden te ontsnappen en andere werden aangevallen. Ook één van de agenten werd aangevallen en hij viel de grond op. Het pistool van de agent vloog uit zijn handen en zonder verder na te denken pakte Shaun het wapen op en haasten zich naar buiten. Door zijn geschiedenis als dief was hij zeer lenig en snel, enkel daardoor was het hem gelukt om weg te geraken.

Skills

Shaun is echt iemand die super onhandig is met wat voor wapen dan ook. Hij mag dan een professionele dief zijn, hij is niet het vecht type. Op het moment is de man in bezit van een pistool maar hij heeft geen flauw idee hoe dat het werkt. Als hij de kans heeft om het vechten en alles aan een ander over te laten zal hij die kans zeker grijpen. Hij zal ook veel liever toekijken naar hoe andere Biters(= Walker, zoals hij ze noemt) doden. Als het echt moet en hij geen andere keus heeft zal hij hier en daar wel proberen te helpen, zo kan hij al iets beter omgaan met messen.

template by darkee of btn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: Re: Shaun Quinn   di nov 05 2013, 12:06

Shaun is GOEDGEKEURD!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
 
Shaun Quinn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: