IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Thomas Anderson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Thomas
Living
Living
avatar

Aantal berichten : 34
IC Posts : 5
Registratiedatum : 06-11-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: Bigger than you would expect
Partner:

BerichtOnderwerp: Thomas Anderson   vr nov 08 2013, 07:10

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

General

Naam: Thomas Michael Anderson
Bijnaam: Thom
Leeftijd: 29 years
Geslacht: Mannelijk
Afkomst: Amerika
Geaardheid: Thomas heeft zich nooit echt aangetrokken tot iemand gevoelt. Sommige mensen denken dat hij daarom aseksueel is.
Familie:
Daniella Donovan [Moeder]
David Anderson [Vader]

Uiterlijk

Lengte: 1.92m
Gewicht: 78kg
Lichaamsbouw: Thomas heeft voor zijn lengte een relatief normale lichaamsbouw. Hij heeft brede schouders en een lichte sixpack.Het is goed te zien dat hij redelijk gespierd is, maar daar loopt hij gewoon niet mee te koop.
Haarkleur: Zwart
Haarstijl: Thomas heeft een typische 'supermankrul' en zijn haar werd vroeger altijd goed gelegd met wat gel. Nu de gel echter bijna op is, komt het vaker voor dat zijn haar in pieken rond zijn hoofd heen staat en het niet zo makkelijk meer is om het te fatsoeneren.
Oogkleur: Blauw

Innerlijk

Thomas is een vrij rustige man die zich niet zo snel opwindt tenzij er iets veel te traag naar zijn zin gaat. Ongeduldigheid is geen goede eigenschap voor een priester aangezien hij moet kunnen luisteren naar mensen als ze komen biechten. Het is gewoon een eigenschap die altijd al in de familie gezeten heeft en het kost de man erg veel moeite om mensen te pushen om snel verder te doen met heel hun verhaal. Ondanks dat is hij absoluut niet egoïstisch en zet anderen altijd op de eerste plaats, voor zover dat binnen de regels van zijn godsdienst valt. Thomas gelooft namelijk dat hij ander mensen boven zichzelf moet zetten en ze zelf beter moet behandelen dan zichzelf. De man volgt de bijbel, maar neemt niet alles wat er in staat letterlijk zoals sommige mensen wel eens doen.
Thomas is een aardige man die je altijd kan vertrouwen, behalve als je extreem tegen het geloof ingaat. Hij heeft vertrouwen in iedereen en gelooft dat er iets goeds in hen zit, het moet er alleen nog even uitkomen. Je krijgt hem maar moeilijk boos of agressief en normaal zou hij nooit beginnen met vechten omdat hij denkt dat geweld nooit de oplossing is. Sinds de Apocalyps is uitgebroken, heeft hij echter geen keus en moet hij de wapens wel bovenhalen om te overleven. Mensen zijn in zijn ogen verplicht om het op te nemen tegen zombies, maar vanaf het moment dat ze tegen elkaar beginnen te vechten, kan hij wel eens kwaad worden. Ondanks het feit dat hij het eigenlijk niet zou mogen, durft hij wel eens een paar krachtige woorden te gebruiken als iemand hem wel redelijk hard dwarszit. Natuurlijk doet hij daarna direct een boeting en schaamt hij zich voor alles wat hij gezegd heeft, maar dat wil niet zeggen dat hij de volgende keer niet meer zou doen. Als laatste heeft hij een redelijk zware nicotine verslaving en aangezien er in de stad bijna geen sigaretten meer te vinden zijn, begint hij een paar afkickverschijnselen te tonen. Zo kan hij soms best chagrijnig overkomen en heeft hij een redelijk kort lontje waardoor het geen goed idee is om in zijn buurt irritant te gaan doen.

Verleden

Thomas werd geboren in een redelijk arm, maar zwaar katholiek gezin. Ze kwamen maar moeilijk rond en het enige lichtpuntje dat ze hadden was de kerk waar ze elke zondag naartoe gingen. Dat was eigenlijk het enige moment dat ze niet telkens weer herinnerd werden aan het feit dat ze een van de armste mensen van de stad waren. het jongetje besefte toen niet echt dat ze het best moeilijk hadden omdat hij altijd al met veel tevreden was en het leuk vond om speelgoed te maken uit het hout dat zijn vader meebracht van het bos. Pas toen hij een leeftijd van twaalf had bereikt, zag hij dat het niet zo goed ging en hij eigenlijk altijd het voedsel kreeg dat ze zich konden veroorloven. Vanaf dat moment is hij gaan beginnen te helpen en is van door tot door gegaan om te vragen of er klusjes waren die hij eventueel zou kunnen doen voor een beetje geld. waarschijnlijk waren het zijn helderblauwe ogen die iedereen lieten smelten, want iedereen waaraan hij het vroeg, gaf meer dan $70 als hij klaar was met klusjes. Zo zorgde hij ervoor dat hun leven een heel stuk draaglijker werd.
Op zijn zestiende besloot hij om het klooster in te gaan en een opleiding voor priester te volgen. Het was niet direct iets dat de jongen zelf als een droom gezien heeft, maar hij wist dat zijn vader het wilde dus deed hij het meer gewoon. Doordat hij zich nog nooit echt tot iemand aangetrokken had gevoeld, was het celibaat voor hem geen enkel probleem. Als hij ooit eens behoefte aan vrouwelijk gezelschap zou hebben, zou hij hen altijd kunnen opzoeken net zoals zijn collega's wel eens deden als ze dachten dat niemand wist waar ze precies naartoe gingen. Na zes jaar had hij zijn opleiding met glans afgemaakt en mocht hij beginnen in de kerk in de stad waar hij geboren was. Natuurlijk waren zijn ouders erg trots op hem dat hij het af had kunnen maken en dat lieten ze ook merken als hij aan het werk was.

Ondanks het feit dat hij de opleiding redelijk snel had afgemaakt, was hij niet direct iemand die altijd deed wat er van een priester verwacht werd. Zo durfde hij wel eens een paar krachttermen in Gods naam te gebruiken en gaf hij kinderen niet zo snel op hun donder als ze iets verkeerds deden. Daarbij rook hij ook en durfde soms wel eens een sigaret aan anderen aan te bieden als hij wist dat die persoon ook rookte. Natuurlijk schoot zijn gedrag bij sommige mensen in het verkeerde keelgat en het duurde niet lang voordat er geëist werd dat hij overgeplaatst werd. Na een tijdje gebeurde dit ook tot teleurstelling van zijn ouders en zag hij de mensen eigenlijk alleen in het weekend omdat de stad waarnaar hij was overgeplaatst best ver van zijn geboortedorp af lag.
Op het moment dat de noodberichten werden verzonnen, was hij net onderweg naar de kerk om de mis daar te begeleiden. In eerste instantie geloofde hij er niet echt iets van, maar hij veranderde al snel van gedachten toen hij zag hoe een zombie van een oud vrouwtje aan het eten was. Op dat moment nam zijn gezond verstand de overhand en had hij het op een rennen gezet. De mis kon hem op dat moment echt gestolen worden daar de kans best groot was dat de zombies de kerk binnengedrongen waren. Sindsdien dwaalt hij eigenlijk alleen door de stad heen en helpt mensen als hij er tegenkomt om te ontsnappen als ze in gevaar zijn. Het kan hem eigenlijk niet veel schelen als hij zelf gepakt zou worden, als hij er anderen maar mee kon helpen.

Gevecht

Je zou het niet snel zeggen, maar Thomas heeft een redelijk grote kans op overleven. Ondanks het feit dat hij nog nooit in zijn leven gevochten heeft, weet hij wel ongeveer wat hij moet doen als hij tegenover een zombie komt te staan. Zo heeft hij altijd een soort wandelstok bij zich en een vuurwapen dat hij ergens gevonden heeft aan zijn riem hangen. Het heeft lang geduurd voordat hij met dat ding overweg kon, maar tegenwoordig weet hij de meeste zombies toch in hun hoofd te raken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aron
Chief
Chief
avatar

Aantal berichten : 596
IC Posts : 51
Registratiedatum : 09-10-13

Character sheet
Leeftijd: 29
Chance of Survival: High
Partner: I've been used by everybody. Now it's my turn to use you.

BerichtOnderwerp: Re: Thomas Anderson   vr nov 08 2013, 07:23

Je karakterkaart is goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deathwalker.actieforum.com
Olivia
Sergeant
Sergeant
avatar

Aantal berichten : 496
IC Posts : 39
Registratiedatum : 11-10-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dordrecht

Character sheet
Leeftijd: 19
Chance of Survival: Getting higher everyday. :)
Partner: Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year to save me from tears, I'll give it to someone special.

BerichtOnderwerp: Re: Thomas Anderson   vr nov 08 2013, 07:25

OEEEH KAAT! You made a masterpiece, maar dat had ik ook wel van je verwacht. ^^ Hij is goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Thomas Anderson   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thomas Anderson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DeathWalker :: In Character :: Karakterkaarten :: Geaccepteerd :: Living-
Ga naar: